1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Οι νίκες του Φοίνικα και του Φιλίππου Βέροιας και ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ από τον τελικό Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς που γίνεται στη Βέροια αποτελούν δύο μεγάλες εκπλήξεις με διαφορά λίγων λεπτών στην ίδια διοργάνωση.
Ο πρόεδρος του Πήγασου Πολίχνης Γιώργος Διονάς με άρθρο του παίρνει θέση για το σχέδιο νόμου «Αναμόρφωση θεσμικού πλαισίου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, διατάξεις εναρμόνισης με ολιστική μελέτη FIFA-UEFA για το ποδόσφαιρο και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αναδιάρθρωση επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου και λοιπές τροποποιήσεις της αθλητικής νομοθεσίας».
Ο  Στέφανος Λεμονίδης γράφει για την επιστολή της   Volley League  γυναικών στον πρωθυπουργό, τη στάση των διεθνών βολεϊμπλιστριών και τη σιωπή των υπολοίπων...
Μετά από πολλά εμπόδια, αναβολές, τις αποχωρήσεις Ηρακλής και Παμβοχαϊκού και αφού χρειάστηκε να φτάσουν στα άκρα οι σχέσεις ΕΣΑΠ και αθλητών (ΠΑΣΑΠ) όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του 53ου πρωταθλήματος της Volley League.
Πριν κοπάσει ο θόρυβος από την αποχώρηση του Ηρακλή από το πρωτάθλημα της Volley League και ενώ ακόμα συνεχίζονται οι τριγμοί στις σχέσεις μεταξύ ΤΑΑ (σωματείων) και ΠΑΣΑΠ (αθλητών) ο COVID-19 έρχεται να υπενθυμίσει σε όλους πως αυτός είναι ο πραγματικός μεγάλος αντίπαλος για την εφετινή αγωνιστική σεζόν.
Αποχώρησε ο Ηρακλής από το πρωτάθλημα αλλά σήμερα το ξημέρωμα δε βλέπω τον κόσμο να πανηγυρίζει στους δρόμους.
Το volleynews.gr συμπληρώνει αισίως σήμερα (6/10/2020) 10 χρόνια ζωής.
Αν υπάρχει μία ομάδα και μία πόλη που έχει ταυτίσει το όνομα της με το ελληνικό βόλεϊ αυτή είναι μόνο η Ορεστιάδα. Δεν υπάρχει Έλληνας φίλαθλος που να μην αγάπησε την ακριτική ομάδα όταν γέμιζε αθληταράδες την Εθνική ανδρών και κατατρόπωνε ιστορικούς αντιπαλους
Θεωρείται δικαίως ένας από τους «γκουρού» του ελληνικού βόλεϊ που και οι νεότεροι οφείλουν να γνωρίζουν.
To βράδυ της 26ης Απριλίου 2018 μία ομάδα βολεϊμπολιστών με πράσινες φόρμες περιπλανιόντουσαν στα σοκάκια της Κατερίνης.
Οταν μετά από 4 μήνες σε καραντίνα βλέπεις τους μοναδικούς αγώνες σε όλο το παγκόσμιο βόλεϊ και μάλιστα στο Μέγαρο του ΟΑΚΑ, μετά από 6 ώρες χορταστικού βόλεϊ, 10 σετ και ισάριθμες νίκες των «αουτσάιντερ» (με βάση των αριθμό των ξένων που αγωνίζονται) τότε σημαίνει πως κάνεις κάτι διαφορετικό. Αν είναι καλό ή όχι θα το κρίνει η ιστορία και η ψυχούλα σου...
Του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη:  Από την επαναλειτουργία της Beach Arena τη Δευτέρα 18 Μάη, βρίσκομαι, σχεδόν νυχθημερόν, στα γήπεδα και προπονώ αθλητές και αθλήτριες.Κρατάμε αποστάσεις, απολυμαίνουμε τις μπάλες μας, πλένουμε ξανά και ξανά και ξανά τα χέρια μας.
Αβεβαιότητα και προβληματισμός. Η τελευταία απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, σε σχέση με το μέλλον των Πρωταθλήματων προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό. Περίμενα ρεαλισμό και υπεύθυνοτητα απότην κυβέρνηση. Δεν έδειξε την ίδια αποφασιστικότητα με το Υπουργείο Υγειας, και άλλους φορείς της δημόσιας διοίκησης.
Του Κώστα Ασημακόπουλου: Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς με 3-2 σετ είναι η πρώτη ανατροπή του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού από 0-2 σετ στην ιστορία των αναμετρήσεων των «αιωνίων» από το 1998 που καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων.
Του Αντώνη Σολάρη από το sportcyclades24.gr: Να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Volley League απειλεί ο Ηρακλής, σε περίπτωση που δεν επαναληφθεί ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ, που διακόπηκε χθες στη Μίκρα και δε συνεχίστηκε ποτέ.
Του Χρήστου Κιούση από το gazzetta.gr: Μπορεί να είναι εύπιστοι, μπορεί να είναι εγωιστές, μπορεί να είναι ανώριμοι, μπορεί να απλώνουν τα πόδια τους μακρύτερα από το πάπλωμα  αλλά ειλικρινά τώρα ποιος από μας, όπου κι αν κινούμαστε επαγγελματικά, δεν έχει κάνει σοβαρά λάθη στην καριέρα του, στη ζωή του; 
Άντε να έχεις ομάδες όπως η Πολωνία, η Ρωσία και η Γαλλία και να μην είσαι καν μέσα στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Από τη Γάνδη το 1987 και μετά έζησα δημοσιογραφικά όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις που αγωνίστηκαν οι Εθνικές ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών.
Του Κώστα Ασημακόπουλου: «Ό,τι ξεκινάει ωραία τελειώνει με πόνο» αλλά στην περίπτωση του εφετινού πρωταθλήματος στην Volley League ισχύει ακριβώς το αντίθετο.
Mεγαλύτερη απάτη από την θεωρία πως «ο αντίπαλος ήταν καλός αλλά και εμείς πολύ κακοί» δεν υπάρχει. Κι όμως έχει καθιερωθεί ως επίσημη τοποθέτηση ακόμα και επιφανών προπονητών μετά από μεγάλους αγώνες.
O Στέφανος Λεμονίδης με αφορμή την πρώτη ήττα του Ολυμπιακού 
O Στέφανος Λεμονίδης εξάρει τη συμπεριφορά του Φιλίποφ στο Ρέντη, καταδικάζει τα υβριστικά συνθήματα κρίνει τον πάγκο του ΠΑΟΚ και αναρωτιέται για την ατμόσφαιρα στην Πυλαία
Μετά τις τρεις νίκες με κακή απόδοση ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και το ρεπό που έχει μπροστά του θα βοηθήσει τον Μουνιόθ να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του.
Είναι η πρώτη φορά στα αθλητικά χρονικά της χώρας και ειδικά μετά από αναμέτρηση μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού που έχουμε κοικό αίτημα επανάληψης αγώνα.
Σελίδα 1 από 18

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ