1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης σε συνεργασία με την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας διοργανώνει Προπονητική Ημερίδα στην Λαρισα με θέματα ανάπτυξης το Σάββατο 15/1/2022 και ώρα 15.00-18.00 στο Κλειστό γυμναστήριο Αλκαζαρ
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαιρισης σε συνεργασία με την Ένωση Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης διοργανώνει την 2η ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ Προπονητική Ημερίδα στην Θεσσαλονίκη με θέματα ανάπτυξης την Κυριακή 28 Νοεμβρη και ώρα 13.00-15.30.
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Λιγκ καπ Ανδρών και όλων των Εθνικών πρωταθλημάτων για το διάστημα 5-10 Νοεμβρίου 2021 ειναι:
Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στην Πάτρα θα διεξαχθεί η 1η  προπονητική ημερίδα του ΣΕΠΠΕ στη μετά COVID εποχή. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων προπονητών σε συνεργασία με την ΕΣΠΕΠ διοργανώνει προπονητική ημερίδα, στο Ξενοδοχείο ASTIR και από ώρα 15:00-17:00.
Ο ΣΕΠΠΕ ανακοίνωσε την πραγματοποίηση τετραήμερου σεμιναρίου (27-30 Δεκεμβρίου) με ομιλητή τον θρυλικό προπονητή Καρμέλο Πιτέρα. Ο κορυφαίος ιταλός προπονητής μαζί με τους συνεργάτες του θα παρουσιάσουν στους έλληνες προπονητές σημαντικά θέματα της προπονητικής.
Θλίψη στο χώρο του βόλεϊ, καθώς δεν είναι πια ανάμεσα μας η Μαριαννα Ολτεάνου (Καρακώστα) η οποία «έφυγε» ξαφνικά σε ηλικία 59 ετών
Συνεδρίασε το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΠΠΕ και με πρόεδρο τον Γιώργο Σαμαρά συγκροτήθηκε σε σώμα το οποίο αποτελούν:
O Γιώργος Σαμαράς ήταν ο νικητής των διαδικτυακών εκλογών στον Σύνδεσμο Προπονητών Πετοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Π.Ε.) που έγιναν σήμερα με πολύ μεγάλη συμμετοχή των μελών που είχαν δικαίωμα ψήφου. Υπενθυμίζεται πως ο Σαμαράς αντικατέστησε στην προεδρία του συνδέσμου τον Κώστα Χαριτωνίδη που κατέβηκε στις εκλογές της ΕΟΠΕ.
Την Τρίτη 29 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του συνδέσμου προπονητών (ΣΕΠΠΕ).
Μετά την εκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. ως Α' αντιπρόεδρος, ο Κώστας Χαριτωνίδης παραιτήθηκε από πρόεδρος του Σ.Ε.Π.ΠΕ. και νέος πρόεδρος είναι πλέον ο Γιώργος Σαμαράς. Η ανακοίνωση:
Την απόφαση της κυβέρνησης να κρατήσει σε οριζόντια καραντίνα τον ελληνικό αθλητισμό μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021 ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας επιτείνοντας την ανασφάλεια και την απογοήτευση στις τάξεις των αθλητών, αθλητριών, προπονητών, συνεργατών αλλά και των παραγόντων των συλλόγων όλων των ομαδικών αθλημάτων.
Για το επίκαιρο θέμα της διατροφής στην καραντίνα, την διαχείρηση του σωματικού βάρους αλλά και η παρουσίαση του SPOBI και ο ρόλος του στον ελληνικό αθλητισμό, θα είναι μερικά από τα σημαντικά θέματα, τα οποία θα παρουσιάσει ο γνωστός διατροφολόγος, Γιώργος Μουλίνος, στο διαδικτυακό σεμινάριο του ΣΕΠΠΕ (25/11, 20.30)
Η ΕΟΠΕ και η κοινότητα της διαιτησίας του Ελληνικού βόλεϊ εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του Αντώνη Δούκα που έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί (17/11/2020) σε ηλικία 89 ετών.
Μια μεγάλη προσωπικότητα του παγκοσμίου βόλεϊ, ο Ιταλός προπονητής Giovanni Guitetti, o οποίος τα τελευταία χρόνια είναι προπονητής της Τουρκικής Vakifbank αλλά και της εθνικής γυναικών της Τουρκίας, θα απαντήσει στις ερωτήσεις των Ελλήνων προπονητών στο Διαδικτυακό σεμινάριο του ΣΕΠΠΕ την  ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΗ και ώρα 20.30.
Το φιλόδοξο πρόγραμμα δημιουργίας ενιαίου μητρώου αθλητικών σωματείων ξεπέρασε κάθε προσδοκία και σύμφωνα με τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη μέχρι στιγμής έχουν εγγραφεί 5.000 σε όλη την Ελλάδα και σε όλα τα αθλήματα.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής γυναικών Γκιγιέρμο Ναράνχο, θα είναι ο ομιλητής στο 8ο Διαδικτυακό Σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης με θέμα: «Ανάλυση συστήματος και προετοιμασία παιχνιδιού της εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών.»
Τον μυθικό Κάρτς Κίραλι, τον φοβερό και τρομερό αθλητή του παγκοσμίου βόλεϊ που έγραψε ιστορία με την εθνική ανδρών των ΗΠΑ και τωρινό προπονητή της εθνικής γυναικών της Αμερικής, ανακοίνωσε ότι θα φιλοξενήσει στο 5ο διαδικτυακό σεμινάριο του ο ΣΕΠΠΕ, την Παρασκευή 8 Μαΐου και ώρα 19.30.
Ο ΖΟΡΑΝ ΤΕΡΖΙΤΣ ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας γυναικών επί 18 ετη και ένας από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο, ο οποίος έχει κατακτήσει 18 μετάλλια με την Εθνική(σε Ολυμπιακους-Παγκοσμια-Ευρωπαϊκά),με τελευταίο το ευρωπαϊκό στην Τουρκία το 2019 θα είναι ο ομιλητής στο 3ο Διαδικτυακό Σεμινάριο του ΣΕΠΠΕ που θα γίνει την Τετάρτη 29/4/2020 και ώρα 18.00-20.00.Το θέμα ομιλίας του θα ειναι.:ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ.
Δεύτερο διαδικτυακό σεμινάριο διοργανώνει ο ΣΕΠΠΕ την Τετάρτη 22/4, αυτή την φορά με ομιλητή τον προπονητή της πρωταθλήτριας Ευρώπης Σερβίας για το 2019 στους άνδρες, Σλόμπονταν Κόβατς.
Διαδικτυακό σεμινάριο διοργανώνει στις 15/4 για τα μέλη του ο ΣΕΠΠΕ, με βασικό ομιλητή τον πρόεδρο της Σερβικής Ομοσπονδίας , Ζόραν Γκάετς, ο οποίος ως προπονητής οδήγησε σε χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο το 2000 στο Σίδνεϊ, την εθνική Γιουγκοσλαβίας ενώ στην Ελλάδα εχει περάσει από Ολυμπιακό,Άρη και δύο φορές από Ορεστιάδα. Η διοίκηση του συνδέσμου προπονητών καλεί τα ενδιαφερόμενα μέλη του, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 14/4 στο μειλ του ΣΕΠΠΕ.
Μία από τις μεγαλύτερες φυσιογνωμίες της σύγχρονης προπονητικής της  πετοσφαίρισης αλλά και της αθλητικής επιστήμης, ο Ιταλός Καρμέλο Πιτέρα θα αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο του «3ου Συνεδρίου για την Πετοσφαίριση» που συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης και τα μέλη ΔΕΠ με γνωστικό αντικείμενο την Πετοσφαίριση της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Σ.Ε.Φ.Α.Α.) στις 5-7 Ιουνίου.
Ο κύβος ερρίφθη. Ο σπουδαίος Ιταλός προπονητής του βόλεϊ Καρμέλο Πιτέρα συμφώνησε με τον Σύνδεσμο προπονητών πετοσφαίρισης να διδάξει σε μεγάλες διεθνές σεμινάριο προπονητών που θα διοργανωθεί στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2020.
Αναφερθήκαμε πριν λίγες ημέρες στα μαθήματα που παρακολούθησαν οι Ελληνες προπονητές Γκολίτσης, Οικονόμου, Χριστόπουλος, Γκότσης για να πάρουν δίπλωμα FIVB κατηγορίας 2 ώστε να έχουν δικαίωμα να κοουτσάρουν στο πρωτάθλημα Volley League.
Τέσσερις Ελληνες προπονητές παρακολούθησαν με επιτυχία προπονητικά σεμινάρια της κατηγορίας διπλώματος 2 της FIVB. Πρόκειται για τον Σπύρο Γκολίτση, τον Απόστολο Οικονόμου, τον Βασίλη Χριστόπουλο και τον Σωτήρη Γκότση.
Σελίδα 1 από 6

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ