1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Α.Σ.ΠΕ.Θέτις Βούλας
  Την ανανέψση της συνεργασίας με τον πολύπειρο Μανώλη Σκουλικάρη  για τη νέα σεζόν 2024-2025, ανακοίνωσε και επίσημα η Θέτιδα Βούλας, η οποία κάτω απο τις οδηγίες του Θεσσαλονικιού τεχνικού τερμάτισε στην τετράδα της Volley League Γυναικών.
Η Θέτιδα ετοιμάζει την ομάδα της νέας περιόδου και στα πλάνα του Σκουλικάρη είναι οι Μερτέκη, Πολυνοπούλου.
Την μία από τις δύο νίκες που χρειάζεται για να προκριθεί στους τελικούς της Volley League Γυναικών πέτυχε ο Ολυμπιακός, ο οποίος νίκησε στο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη τη Θέτιδα με 3-0 σετ.
Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν στην Volley League γυναικών με τους προπονητές να κάθονται σε νέους πάγκους, αυτή τη φορά όχι ως αντίπαλοι, με τον Λορέντσο Μιτσέλι να παραμένει στον Ολυμπιακό.
Η Θέτις, όπως ακριβώς και στην πρεμιέρα της φετινής Volley League, έτσι και στην πρεμιέρα των play off, νίκησε με 3-1 τον ΑΟ Θήρας και απέκτησε μικρό αλλά σημαντικό πλεονέκτημα πρόκρισης στα ημιτελικά.
Η Θέτιδα Βούλας έπαιξε ελεύθερα και κέρδισε 3-1 τον ΑΟ Θήρας στην εδρα της, οι νησιώτισσες όμως φωνάζουν για την τελευταία φάση και θα εκδώσουν ανακοίνωση διαμαρτυρίας.
Η Ευαγγελία Μερτέκη της ΑΣΠ Θέτις Βούλας είναι η KYANA MVP της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.
Η Θέτις έφυγε από τα Πεύκα με το πολύτιμο τρίποντο που την έστειλε στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ η γηπεδούχος ομάδα που είχε εξασφαλίσει τα play off από τις προηγούμενες αγωνιστικές πήρε την 7η θέση στην κανονική περίοδο.
ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος, ο Ολυμπιακός συνέχισε το νικηφόρο σερί του στη Volley League γυναικών, επικρατώντας στο κλειστό της Βούλας με 3-0 σετ της Θέτιδας.
Με μπλοκ που της απέφερε 17 πόντους, η ΑΕΚ επικράτησε με 3-1 σετ της Θέτιδας στο κλειστό του Ολυμπιακού Χωριού και πλέον κοιτάζει το φάιναλ-4 του κυπέλλου γυναικών LOCO.
Λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών Loco, διεξάγονται οι αναμετρήσεις της 20ης αγωνιστικής της Volley League όπου η αγωνία για την τελική κατάταξη των ομάδων κορυφώνεται.
Τέλος στο αρνητικό σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων έβαλε η Θέτις που πανηγύρισε την πρώτη της νίκη με τον Μανώλη Σκουλικάρη στον πάγκο της.
Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες ο Άρης πανηγύρισε ένα πολύτιμο τρίποντο κερδίζοντας για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν τη Θέτιδα.
Σελίδα 1 από 53

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ