1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Ο.Π.Α.Θ.Περσέας

Ο.Π.Α.Θ.Περσέας (7)

Ότι έχασε πέρυσι από την Πρέβεζα, το κέρδισε φέτος ο Περσέας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε «μπρέικ» ανόδου, καθώς νίκησε εκτός την ΕΑΛ με 1-3 και με «2-0» νίκες στους τελικούς της Β’ Ζώνη της Α2 γυναικών πήρε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Pre League, μαζί με τον Ηρακλή Κηφισιάς από την Ά ζώνη.
Το πρώτο βήμα τίτλου έκανε ο Ηρακλής Κηφισιάς, καθώς στον χθεσινό πρώτο τελικό της Α’ ζώνης της Α2 Γυναικών επικράτησε 3-0 (25-20, 25-21, 25-12), της Αργυρούπολης και έκανε το «1-0».  
Στην Β’ Ζώνη της Α2 γυναικών και για την 20η αγωνιστική, ο πρωτοπόρος Περσέας επικράτησε 0-3 της ΧΑΝΘ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και κράτησε το προβάδισμα κορυφής με 52 πόντους, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου.
Συνέχισε το νικηφόρο σερί του ο Περσέας στην Β’ ζώνη της Α2 γυναικών, καθώς για την 17η αγωνιστική , νίκησε 3-1 τον Αίαντα Ευόσμου και με 43 πόντους διατήρησε την πρωτιά της κατηγορίας.
Η ομάδα του Κερατσινίου επιβεβαίωσε την ανωτερότητα του κόντρα στον μαχητικό Περσέα και συνεχίζει στο θεσμό του Κυπέλλου.
Μία νίκη μακριά από το πρωτάθλημα στην Β' Ζώνη της Α2 γυναικών και στην άνοδο στην Pre League γυναικών βρίσκεται ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας, ο οποίος στον πρώτο τελικό των πλέι οφ κόντρα στον Περσέα επικράτησε με 3-0 σετ.
Την ευκαιρία να παλέψει για το πρωτάθλημα στην Β' Ζώνη της Α2 γυναικών και την άνοδο στην Pre League γυναικών θα έχει ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ