1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Φ.Γ.Σ.Πρέβεζας
Χωρίς να πραγματοποιηθεί κάποια έκπληξη ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστική και πρεμιέρα του Β' γύρου της Pre League γυναικών.Ο Πανιώνιος συνέχισε το αήττητο σερί του για 12ο συνεχόμενο παιχνίδι, επικρατώντας στην Νέα Σμύρνη με 3-0 σετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων.
Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα για το νεοφώτιστο Φιλαθλητικό Πρέβεζας στην Πρι Λιγκ γυναικών, καθώς ανακοίνωσε ενόψει του Β' γύρου, την απόκτηση της 26 χρονης (1μ86) Βραζιλιάνας διαγώνιας, Βερόνικα Μπροτ Φαρίας, την 26 χρονη (1μ83) πασαδόρο Λύδια Δήμητρα Μερκούρη και την 23 χρονη (1μ83) ακραία, Τζωρτζίνα Μπαχλαβά.
Μετά την Τσάριτς, η ΑΕΚ αναμένεται να βάλει στο ρόστερ της την Σολέ, η Τοτσίδου συνεχίζει σε Ηλυσιακό, μάχη για τις Μάασε, Πετοβάρι, Μερκούρη στην Πρέβεζα.
Χωρίς απώλειες έφυγε και από την Καλαμάτα ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε του τοπικού Απόλλωνα στο κλειστό της Παραλίας με 3-0 σετ και έμεινε η μοναδική ομάδα χωρίς ήττα και χαμένο σετ στην Pre League γυναικών μετά από 8 αγωνιστικές ενω ξέφυγε στο +6 απο την δεύτερη θέση
Μία νίκη μακριά από το πρωτάθλημα στην Β' Ζώνη της Α2 γυναικών και στην άνοδο στην Pre League γυναικών βρίσκεται ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας, ο οποίος στον πρώτο τελικό των πλέι οφ κόντρα στον Περσέα επικράτησε με 3-0 σετ.
Την ευκαιρία να παλέψει για το πρωτάθλημα στην Β' Ζώνη της Α2 γυναικών και την άνοδο στην Pre League γυναικών θα έχει ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας.
Μπορεί ο Φ.Γ.Σ Πρέβεζας να είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β’ ζώνης μετά τις πρώτες 8 αγωνιστικές, και μάλιστα να είναι μία από τις δύο αήττητες ομάδες (ο Ιωνικός Νίκαιας στην Ά) στην Α2 Εθνική κατηγορία, ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου δεν χαλάρωσε.
Διήμερο φιλανθρωπικό τουρνουά (8-9/10) διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας (Α2) στην έδρα του, μαζί με την συμμετοχή των Πεύκων και του Βότση από την Πρι Λιγκ γυναικών και του Απόλλωνα Πάτρας, επίσης από την Α2 κατηγορία.
Την 3η συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο Φιλαθλητικός για τον β όμιλο της Β Ζωνης στην Α2 Γυναικών , καθώς επικράτησε εκτος έδρας στη Λάρισα επι της ΕΑΛ με 3-1 ( 25-17,20-25,25-15,25-20 ) και έμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία με 9 βαθμούς.
Η Βραζιλία ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι κορυφής με την Πολωνία με 3-0 (25-17, 28-26, 25-19 ). για την 9η αγωνιστική του Nations League ανδρών.Η «σελεσάο» πέτυχε την πέμπτη διαδοχική νίκη, φτάνοντας στο τουρνουά τις 8-1 νίκες και πλέον είναι μόνη πρώτη στην κορυφή με 24 βαθμούς . Ο Γουάλας ντε Σούζα ήταν ο κορυφαίος των νικητών με 18 πόντους

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ