1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Ο.Φ.Α.Απολλώνιος
Η Θέτιδα ετοιμάζει την ομάδα της νέας περιόδου και στα πλάνα του Σκουλικάρη είναι οι Μερτέκη, Πολυνοπούλου.
Ο Άρης κέρδισε για δεύτερη φορά τον Απολλώνιο στα πλέι άουτ και τέταρτη συνολικά στην φετινή περίοδο και πανηγύρισε την παραμονή του στη Volley League γυναικών ενω η ομάδα του Κερατσινίου ένα χρόνο μετά την άνοδο της στη μεγάλη κατηγορία να επιστρέφει στην Pre League, με απολογισμό 4 μόνο νίκες και 20 ήττες σε 24 συνολικά ματς μαζί με τα παιχνίδια των πλέι άουτ.
Ο Άρης έκανε το πρώτο βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής του στη Volley League επικρατώντας με 3-0 του Απολλώνιου στο κλειστό της Μίκρας.
ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Ο Άρης πήρε το τρίποντο κόντρα στον Απολλώνιο, αλλά δεν πρόλαβε το τρένο των play off κι έτσι θα αγωνιστεί στα play out έχοντας και πάλι αντίπαλο την ομάδα του Κερατσινίου.
 Τρεις αθλήτριες του Απολλώνιου (Καββαδία, Λάβδα, Καραντουμάν) βρίσκονται στην κορυφαία επτάδα της 20ης αγωνιστικής  Volley League Γυναικών την οποία αποτελούν:
Η Ευανθία Λάβδα του Απολλώνιου Κερατσινίου είναι η KYANA MVP της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.
Οι φήμες οργιάζουν για την αντικατάσταση του Γιάννη Καλμαζίδη πριν από το φάιναλ φορ του Λουτρακίου μετά τις αναπάντεχες ήττες από τους ουραγούς  Λαμία και Απολλώνιο.
Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός έπεσε θύμα έκπληξης καθώς μετά την Λαμία ηττήθηκε αυτή τη φορά από τον Απολλώνιο (που χάρισε ένα ακόμη απρόσμενο αποτέλεσμα στη φετινή Volley League), ενώ λίγες ημέρες πριν το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών Loco είδε τη Μάρετ Γκρότους να τραυματίζεται...
Στο πρωτάθλημα γυναικών είχαμε αποτελέσματα που δεν εξηγούνται βολεϊκά και δεν στέκουν ούτε οι αιτιάσεις “έλα μωρέ γυναίκες είναι” ιδιαίτερα η νίκη του Απολλώνιου επί του Παναθηναϊκού στο ΜΕΤΣ.
Λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών Loco, διεξάγονται οι αναμετρήσεις της 20ης αγωνιστικής της Volley League όπου η αγωνία για την τελική κατάταξη των ομάδων κορυφώνεται.
Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων που πέρασαν χωρίς απώλειες από την έδρα του Απολλώνιου Κερατσινίου με 3-0 σετ.
Σελίδα 1 από 12

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ