1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Α.Σ.Αργώ Βόλου

Α.Σ.Αργώ Βόλου (8)

Στην Β’ Ζώνη της Α2 γυναικών και για την 20η αγωνιστική, ο πρωτοπόρος Περσέας επικράτησε 0-3 της ΧΑΝΘ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και κράτησε το προβάδισμα κορυφής με 52 πόντους, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου.
Συνέχισε το νικηφόρο σερί του ο Περσέας στην Β’ ζώνη της Α2 γυναικών, καθώς για την 17η αγωνιστική , νίκησε 3-1 τον Αίαντα Ευόσμου και με 43 πόντους διατήρησε την πρωτιά της κατηγορίας.
Αλλαγή είχαμε στην κορυφή της Β’ζώνης της Α2 γυναικών για την 5η αγωνιστική. Η ΕΑΛ νίκησε 3-0 τον μέχρι προχθές πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα και τον έριξε στην πέμπτη θέση.
 Μόνος πρώτος στην κορυφή της Β’ ζώνης της Α2 γυναικών έμεινε ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος νίκησε 3-1 τη ΧΑΝΘ και με 4/4, έφτασε στους 12 πόντους.
Για τρίτη χρονιά θα καρφώνει στον ΑΣ Αργώ Βόλου, η 25 χρονη Πωλίνα Προκουντίνα. Το ρωσικό «drone» που αγωνίζεται ακραία και έχει ύψος 1μ93, συμφώνησε με την διοίκηση για την παραμονή της για μια ακόμη χρονιά και στόχο να βοηθήσει το σύλλογο του Βόλου να διεκδικήσει την άνοδο από την Α2 στην Πρι Λιγκ.
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές όλων των Εθνικών πρωταθλημάτων για το διάστημ 28 Οκτωβρίου - 2 Νοεμβρίου.
Φιλανθρωπικό τουρνουά συγκέντρωσης τροφίμων για το Ορφανοτροφείου Βόλου, διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 15-16/10, η διοίκηση της Αργώ Βόλου που αγωνίζεται στην Α2 γυναικών. Στο τουρνουά αυτό παίρνουν μέρος η ΕΑ Λάρισας επίσης από την Α2 και η ΣΠΑ Καρδίτσας από την Β’ εθνική.
Την πρώτη ιστορική της νίκη στην Α2 Γυναικών κόντρα στον Ασκληπιό Τρικάλων, πέτυχε η νεοφώτιστη Αργώ Βόλου για την 4η αγωνιστική, του Β’ ομίλου της Β’ Ζώνης.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ