1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Ο.Π.Α.Θ.Περσέας
Το πρωτάθλημα στην Β' Ζώνη της Α2 Ανδρών και την άνοδο στην Pre League ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 πανηγύρισε η ΧΑΝΘ.
Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ανέβηκε ο ΟΦΗ που επικράτησε με 3-1 σετ του Άρη στην Μίκρα, για την 5η αγωνιστική της Pre League ανδρών.
Το δεύτερο τη τάξει ανδρικό πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών κάνει το πρώτο του σερβίς το Σάββατο 4 Νοεμβρίου για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Στην Καλαμάτα θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ τζούνιορς για το 2023 στην κατηγορία κάτω των 22 ετών. Η διοργάνωση που ονομάστηκε VANGELIS KOUTOULEAS K22 FINALS προς τιμήν του Καλαματιανού Βαγγέλη Κουτουλέα που έφυγε από την ζωή τέτοιες μέρες πριν ένα χρόνο, θα διεξαχθεί το διήμερο 22-23 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Kalamata Beach Volley και είναι μία συνδιοργάνωση της ΕΟΠΕ με τον Δήμο Καλαμάτας.
Την παραμονή του στην Pre League ανδρών για την σεζόν 2023-24 εξασφάλισε ο Αιγιαλέων. Η ομάδα του Αιγίου νίκησε στην Νέα Ερυθραία τον Πανερυθραϊκό με 3-0 σετ και με 2-0 νίκες κέρδισε την παραμονή της στην κατηγορία.
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Pre League ο Άρης, ο οποίος επικράτησε του Περσέα στο κλειστό της Μίκρας με 3-0 σετ.
Νέος προπονητής στον ΟΠΑΠ Περσέα ανέλαβε ο Αλέξανδρος Καμπερίδης στη θέση του Νίκου Χατζηγώγου και θα οδηγήσει τη νεοφώτιστη ομάδα της Θεσσαλονίκης, στη καινούργια Πρι Λιγκ ανδρών.
Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα της Volley League, καθώς μετά την αναβολή του αγώνα με τον Φοίνικα και την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Μαρούσι, νίκησε για την 13η αγωνιστική το μαχητικό Μίλωνα με 3-0 σετ και ανέβηκε στους 30 βαθμούς σε 12 αγώνες. Οι πράσινοι έχουν ακόμα τον αγώνα με τον Φοίνικα που αναβλήθηκε, ενώ ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 34 βαθμούς και ο Ολυμπιακός είναι στους 27.
Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου θα γίνει το πρώτο σερβίς της Α2 Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Οι 11 ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής χωρίστηκαν σε δύο ζώνες και κάθε ζώνη έχει από δύο ομίλους.
Με... περίπατο η ΓΕ Αλεξανδρούπολης νίκησε με 3-0 τον υποβιβασμένο Πετρέα στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 16ης αγωνιστική του Β2 ομίλου στην Α2 ανδρών.
Άλλη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Νέστορας μετά το επιτυχημένο πέρασμα του από την έδρα του Περσέα με 3-0.
Σε έναν αγώνα θρίλερ ο Αίαντας πήρε μεγάλη νίκη με 3-2 απέναντι στον Περσέα για την τρίτη αγωνιστική της Α2 ανδρών.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ