1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Α.Ο.Ν.Αργυρούπολης

Α.Ο.Ν.Αργυρούπολης (53)

Αήττητος πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Ηρακλής Κηφισιάς. Η ομάδα του Ζηρινείου ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μία ονειρική σεζόν, κατακτώντας τον τίτλο στην Α' Ζώνη της Α2 Γυναικών και μαζί την άνοδο για την Pre League της σεζόν 2024-2025.
Στον τελικό της ‘Α ζώνης της Α2 γυναικών πέρασε ο Ηρακλής Κηφισιάς, καθώς στον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στην Αγ. Παρασκευή, έκανε το «2-0» με 1-3 (22-25, 12-25, 25-22, 19-25) και τελείωσε την σειρά με «σουίπ»
  Κορυφώνεται το ενδιαφέρον στην Α' και Β ζώνη της Α2 Γυναικών με τα δεύτερα παιχνίδια των ημιτελικών το Σάββατο (6/4). Στην Α Ζώνη ο Ηρακλής Κηφισιάς και η Αργυρούπολη θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους και να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό, ενω Αγ. Παρασκευή και Πετρούπολη θελουν να ισοφαρίσουν τη σειρά και να πάνε σε τρίτο ματς.  
Ηρακλής Κηφισιάς και Αργυρούπολη πήραν ο προβάδισμα για πρόκριση στους τελικούς πλέι οφ της ‘Α ζώνης της Α2 γυναικών, καθώς επικράτησαν των αντιπάλων τους αντίστοιχα με 3-0 και 3-1.
  Αγωνιστική έχουμε μόνο για την Β' ζώνη της Α2 γυναικών το Σάββατο 16/3 ενω η  Ά ζώνη εκτός απο το ματς Απόλλωνα Πατρας-ΟΦΗ, αγωνίζεται την Κυριακή 17/3. Στο πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Β' Ζώνης ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον πρωτοπόρο Περσέα που εχει 52 πόντους και την δεύτερη ΕΑΛ που έχει 46.
Παράταση στο θρίλερ για την κατάληψη της δεύτερης θέσης ανάμεσα σε Αργυρούπολη και Πετρούπολη , είχαμε για την 20η αγωνιστική της ‘Α ζώνης της Α2 γυναικών.
Η μονομαχία της Αργυρούπολης με την Πετρούπολη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, ξεχωρίζει στην 20η αγωνιστική της ‘Α ζώνης της Α2 γυναικών και δύο μόλις αγωνιστικές από το φινάλε της κανονικής περιόδου.
Ούτε η Αργυρούπολη μπόρεσε να αντισταθεί στον φετινό Ηρακλή Κηφισιάς, καθώς στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής της 19ης αγωνιστικής της Ά ζώνης στην Α2 γυναικών, η ομάδα του Ζηρίνειου επικράτησε 3-0 (25-22, 25-19, 25-14) και με 55 πόντους παρέμεινε πρώτη και αήττητη.
   Αγχωτική εξελίχθηκε η νίκη του Ηρακλή Κηφισιάς στο ντέρμπι με τον ΓΣ Πετρούπολης για την 17η αγωνιστική της ‘Α ζώνης της Α2 γυναικών. Οι γηπεδούχες αν και προηγήθηκαν 2-0, χρειάστηκε να φτάσει στο τάι μπρέικ για να λυγίσει την μαχητική ομάδα των φιλοξενούμενων με 3-2.
H Αργυρούπολη (φωτο) ήταν η νικήτρια του μεγάλου ντέρμπι για την 16η αγωνιστική της ‘Α ζώνης της Α2 γυναικών. Οι φιλοξενούμενες του Μανώλη Αποστολογιωργάκη, επικράτησαν με 0-3 στο κλειστό της Πετρούπολης του ομώνυμου ΓΣ, και πλέον είναι αγκαλιά με την δεύτερη θέση.
Σελίδα 1 από 4

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ