1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Α.Σ.Απόλλων Πατρών
Μετά την σημερινή ανακοίνωση του εκπροσώπου του Υπoυργείου Υγείας κ. Σωτήρη Τσιόδρα, ο αγώνας του πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Νέοι Βύρωνος – Α.Ε.Π. Ολυμπιάς (Σάββατο 7/3/2020 και ώρα 18.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Τ.Παπαγεωργίου») θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών» με την παρουσία ΜΟΝΟ των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων και των διαιτητών.
Την ερχόμενη Πέμπτη (19/12) θα εκδικαστεί η ένσταση του Κέρκη Σάμου στον μηδενισμό του στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής του Α' ομίλου της Α2 Ανδρών κόντρα στην Ολυμπιάδα Πατρών.
Η Ολυμπιάδα Πατρών πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον Κέρκη στη Σάμο για την 8η αγωνιστική του Α' ομίλου της Α2 Ανδρών, όμως το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ποτέ.
Την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα του Νοτίου ομίλου της Α2 ανδρών σημείωσε ο Πανερυθραϊκός. Η ομάδα του Χατζηπέρρου επικράτησε με 3-1 σετ της Ολυμπιάδας και μοιράζεται την 3η θέση με το Κέρκη, τη Δραπετσώνα και τον Αιγιαλέων.
Ο ΓΑΣ Παμβοχαϊκός για δεύτερη συνεχή χρονιά στέφθηκε πρωταθλητής στο πρωτάθλημα εφήβων στην Ενωση Πελοποννήσου (ΕΣΠΕΠ). Μετά το 2018 κατέκτησε το πρωτάθλημα Πελοποννήσου και το 2019.
Στις πέντε έφτασαν οι αποχωρήσεις από την Α2 ανδρών και γυναικών. Τελευταίες ομάδες που αποχαιρέτησαν την κατηγορία μια ώρα αρχύτερα είναι ο Απόλλων Πατρών και η Φθία.
Σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών, ο Ο ΑΟ Αιγιαλέων νίκησε με 3-1 τον Απόλλωνα Πατρών στο κλειστό γήπεδο των «μελανόλευκων» στην Περιβόλα.
Το πρώτο του μεγάλο τουρνουά ανδρών διοργανώνει ο ΓΣ Αγίων Αναργύρων.
Οι συμπληρωματικές εκλογές στον Ερασιτέχνη Απόλλωνα, οι οποίες είναι προγραμματισμένες να γίνουν σήμερα (6.30μ.μ.) στο κλειστό γυμναστήριο του Συλλόγου στην Περιβόλα, αναμένεται να τερματίσουν και τυπικά την πρόσφατη εσωτερική κρίση που προέκυψε στα διοικητικά των «μελανόλευκων».


Μετά την παραίτηση του Φίλιππου Καμίση από την θέση του προέδρου και τις ομαδικές παραιτήσεις των μελών της διοίκησης που ανήκουν στην «ομάδα» Βερβίτα ο Απόλλων μπήκε για τα καλά σε περιπέτειες.
Τελευταία τροποποίηση Κυριακή, 02 Ιουλίου 2017 09:54
Ο Γιώργος Χριστόπουλος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την διοίκηση του Απόλλωνα προκειμένου να επιστρέψει στους «μελανόλευκους»και να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στο βόλεϊ.
Σε απολογία κλήθηκε ο Παναθηναϊκός για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι γυναικών κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ πρόβλημα προέκυψε σε άλλα 5 παιχνίδι της Α2 ανδρών και γυναικών.
Σημαντικό παιχνίδι από κάθε άποψη είναι αυτό που θα παίξουν σήμερα στις 8.30 μ.μ. στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα, ο Απόλλωνας με την Ολυμπιάδα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής βόλεϊ ανδρών. Ντέρμπι για την ουσία, αλλά και για το γόητρο με τις δύο ομάδες να θέλουν για διαφορετικούς λόγους τη νίκη.
Οι αθλήτριες του Απόλλωνα Πατρών συμμετείχαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε το «Άλμα Ζωής»
Σελίδα 1 από 2

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ