1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Δεύτερη κούπα στην Ουγγαρία γιατον Γιάννη Αθανασόπουλο. Ο ‘Έλληνας προπονητής οδήγησε ην Βασας στην κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς σον τελικό επικράτησε μετά από μονομαχία θρίλερ της Μπεκεσάμπα με 3-2 (23-25, 25-14, 22-25, 25-19, 17-15).
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Το Ιράν κατέκτησε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων που ολοκληρώθηκε στη Ρίσα του Μπαχρέιν. Στον τελικό μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι νίκησε την Ρωσία με 3-1 και πανηγύρισε το χρυσό μετάλλιο.
Το volleynews.gr παρουσιάζει τις ομάδες που έγραψαν ιστορία στις Παγκόσμιες διοργανώσεις του βόλεϊ ανδρών με όλα τα μετάλλια και τις ομάδες που αγωνίστηκαν σε ημιτελικούς καθώς και τα πλασαρίσματα των Εθνικών ομάδων της Ελλάδας.
H Ρωσία για τρίτη φορά στην ιστορία της (μετά το 2005 και το 1999) κατέκτησε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων που ολοκληρώθηκε στην Τιχουάνα του Μεξικό. Στον τελικό η ομάδα του Αλεξάντερ Καρίκοφ νίκησε την Κίνα 3-1 σετ έχοντας MVP τον ακραίο Πάβελ Πάνκοφ (13 πόντοι), ενώ πρώτος σκόρερ για τους Ρώσους ήταν ο Βίκτορ Πολτάεφ με 25 πόντους, ενώ την ελληνική διαιτησία εκπροσώπησε ο Χρήστος Μπατιανίδης που σφύριξε πρώτος διαιτητής στον αγώνα κατάταξης 9-10 Βέλγιο - Κορέα 3-0.
Το Ιράν, η Ρωσία, η Κίνα και η Πολωνία προκρίθηκαν στους ημιτελικούς του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Παίδων μετά τους συγκλονιστικούς προημιτελικούς που έγιναν χθες βράδυ στην Τιχουάνα του Μεξικό. Ο αγώνας που ξεχώρισε ήταν αυτός ανάμεσα στο Ιράν και στην Αργεντινοί όπου οι ιρανοί επικράτησαν 3-1 και προκρίθηκαν (στη φωτό οι παίκτες του Ιράν πανηγυρίζουν).
H Aργεντινή, το Ιράν, η Κούβα, η Ρωσία, η Βραζιλία, η Κίνα, η Γαλλία και η Πολωνία προκρίθηκαν στην 8αδα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Κάτω 19 ετών που γίνεται στο Μεξικό με μοναδική ελληνική παρουσία τον διεθνή διαιτητή Χρήστο Μπατιανίδη ο οποίος σφύριξε τη νίκη της Ρωσίας επί των ΗΠΑ με 3-0 σετ.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ