1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Δεύτερη κούπα στην Ουγγαρία γιατον Γιάννη Αθανασόπουλο. Ο ‘Έλληνας προπονητής οδήγησε ην Βασας στην κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς σον τελικό επικράτησε μετά από μονομαχία θρίλερ της Μπεκεσάμπα με 3-2 (23-25, 25-14, 22-25, 25-19, 17-15).
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Το 1ο BREAD FACTORY VOLLEYNEWS.GR CUP που διεξήχθη στο Anima Club στην Ανάβυσσο πέρασε στην ιστορία και στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τη mini movie της διοργάνωσης.
Συνεχίζοντας την παράδοση του μπαμπά του ο Γιώργος Σαραντέας από το πόστο του προέδρου και πλέον του Γενικού αρχηγού της Αρτεμις Κορυδαλλού έχει προσφέρει πολλά στις νέες γενιές του ελληνικού βόλεϊ ενώ είναι από τους ελάχιστους παράγοντες για να μην αναφέρουμε και ο «μοναδικός» που έχει αγαπήσει τόσο πολύ το μπιτς βόλεϊ.
Από την πρώτη ημέρα που βγήκε στον «αέρα» το volleynews.gr τον Οκτώβριο του 2010, είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει σε οποιαδήποτε προσπάθεια και εγχείρημα. Γι'αυτό τον λόγο και για άλλους πολλούς το volleynews.gr αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Παύλο Μπελιγράτη για την εξαιρετική συνεργασία για την παραχώρηση των άρτιων εγκαταστάσεών του στο Anima Club στην Ανάβυσσο για το 1ο Bread Factory volleynews.gr Cup.
Πολλά πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα αλλά είναι οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Το volleynews.gr αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Σώμα των νεαρών διαιτητών που σφύριξαν περισσότερους από 90 αγώνες του τουρνουά Bread Factory Volleynews.gr στο ΑΝΙΜΑ Club.
Δείτε σε μαγνητοσκόπηση τους ημιτελικούς και τους τελικούς των τριών κατηγοριών του τουρνουά μπιτς βόλεϊ Bread Factory Volleynews.gr Cup, όπως τους μετέδωσε το volleynews.gr σε παραγωγή του nstv.gr.
Δέκα χρόνια χρειάστηκαν να περάσουν για να επιστρέψει στο αγαπημένο του μπιτς βόλεϊ ο Δημήτρης Κελεπούρης. Ο πρώην διεθνής αθλητής σε σάλα και άμμο αποδέχθηκε την πρόσκληση του αδερφικού του φίλου και παλιού του συμπαίκτη Παύλου Μπελιγράτη και αγωνίστηκε στο τουρνουά του Bread Factory Volleynews.gr στο Anima Club στην Ανάβυσσο παρέα με την κόρη του Θεοδώρα.
Με τους τελικούς των δύο κατηγοριών του μεικτού Silver και Gold αλλά και τις απονομές ολοκληρώθηκε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο στις εγκαταστάσεις του ANIMA Club στην Ανάβυσσο το 1ο Bread Factory Volleynews.gr Cup.
Ο Τιέ Σαντάνα με την όμορφη Ελληνίδα συνοδό του έκλεψε την παράσταση στο τουρνουά Bread Factory Volleynews.gr Beach Volley Cup. O Βραζιλιάνος ομοσπονδιακός τεχνικός των Εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ ανταποκρίθηκε στην πρόταση των διοργανωτών όχι μόνο να επισκεφτεί το τουρνουά αλλά και να αγωνιστεί.
Τα «παιδιά μας» όπως μας αρέσει να αποκαλούμε τους αθλητές και τις αθλήτριες του μπιτς βόλεϊ είχαν την τιμητική τους στο ταμπλό των ανδρών και γυναικών του Bread Factory Volleynews.gr που έγινε το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του ANIMA Club με χορηγούς το Bread Factory, την KYANA, τον ATHLO, την GALA και πολλούς ακόμα υποστηρικτές.
Η ευχάριστη έκπληξη του 1ου τουρνουά του volleynews.gr και της εταιρείας Bread Factory στο Anima Club στην Ανάβυσσο ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η Χριστίνα Παρασκευαΐδου.
Ο Μενέλαος Κοκκινάκης και ο Κώστας Κογκαλίδης κατέκτησαν την πρώτη θέση στο τουρνουά των ανδρών του τουρνουά Bread Factory Volleynews.gr που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του ΑΝΙΜΑ Club στην Ανάβυσσο με έπαθλα 1.500 Ευρώ.
Παρακολουθήστε σε Live streaming από το κανάλι του volleynews.gr στο youtube σε παραγωγή του nstv τους ημιτελικούς και τελικούς ανδρών και γυναικών του 1ου τουρνουά μπιτς βόλεϊ του volleynews.gr και του Bread Factory.
Αποφασισμένος να κάνει καριέρα στην άμμο είναι ο 20χρονος Κρητικός Αντιόλ Κόλα, ο οποίος κυνηγάει όλες τις διοργανώσεις ανά την Ελλάδα για να αποκτήσει εμπειρίες για να φθάσει σε σημείο να πρωταγωνιστεί σε παγκόσμια τουρνουά.
Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τις αθλήτριες και τους αθλητές των ταμπλό στο τουρνουά του Bread Factory Volleynews.gr στις εγκαταστάσεις του Anima Club στην Ανάβυσσο.
Eχετε σκεφτεί ποτέ πως μπορεί να ζει ένας κορυφαίος αθλητής έναν αγώνα μπιτς βόλεϊ; Εχετε αναρωτηθεί πως υποδέχεται τη μπάλα και τι θα κάνατε στη θέση του;
Η αυθόρμητη έκφραση του Δημήτρη Σβαρνιά «το Σταβάνγκερ ζηλεύει» το τουρνουά του Bread Factory Volleynews.gr στις εγκαταστάσεις του Anima Club προσφέρει θέαμα, ξένοιαστες στιγμές και πολλές εκπλήξεις στους αθλητές και στις αθλήτριες που συμμετέχουν στα ταμπλό των ανδρών και γυναικών.
Με τη συμμετοχή 80 ομάδων και τις τέσσερις κατηγορίες (ανδρών, γυναικών, μεικτό Gold, μεικτό Silver) θα γίνει το σαββατοκύριακο 25-26 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Anima Club στην Ανάβυσσο το Bread Factory Volleynews.gr Cup.
Στην Αθήνα βρίσκεται η Βίκυ Χατζηβασιλείου με την συμπαίκτριά της Χριστίνα Παρασκευαΐδου και έχουν ήδη ξεκινήσει προπονήσεις στην άμμο για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά του volleynews.gr και της εταιρείας Bread Factory στο Anima Club στην Ανάβυσσο (25-26 Ιουλίου).
Λίγα 24ωρα έμειναν για το τουρνουά του volleynews.gr με την εταιρεία Bread Factory στις εγκαταστάσεις του Anima Club στην Ανάβυσσο που θα αποτελέσει διήμερη γιορτή για το μπιτς βόλεϊ.
Μόλις τρεις ημέρες μετά την ανακοίνωση του τουρνουά Bread Factory Volleynews.gr Cup 2020 στο Anima Club στην Ανάβυσσο (25-26 Ιουλίου) και το ενδιαφέρον αθλητών και αθλητριών κάθε κατηγορίας έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
Εκδόθηκε η προκήρυξη του τουρνουά beach volley στις εγκαταστάσεις του Anima Club στην Ανάβυσσο το σαββατοκύριακο 25-26 Ιουλίου 2020 με έπαθλα 1.500 Ευρώ.
Το volleynews.gr και το Bread Factory είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την διοργάνωση τουρνουά beach volley στις εγκαταστάσεις του Anima Club στην Ανάβυσσο το σαββατοκύριακο 25-26 Ιουλίου 2020 με έπαθλα 1.500 Ευρώ.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ