1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Την φανέλα του Πανιωνίου και τη νέα σεζόν στη Volley Legue Γυναικών θα συνεχίζει να φοράει η πανύψηλη (1μ90) Βραζιλιάνα πασαδόρο, Άνα Τιέμι Τακαγκούι.
Την φανέλα του Πανιωνίου στη Volley League Γυναικών θα συνεχίσει να φοράει η Ξένια Κακουράτου. Η πολύπειρη 30 χρονη λίμπερο που βοήθησε καθοριστικά στην άνοδο του συλλόγου της Ν. Σμύρνης από την Pre League, συμφώνησε με την «κυανέρυθρη» διοίκηση στη συνέχιση της συνεργασίας τους και τη νέα σεζόν:
Mε όπλο το σερβίς που σημαίνει 11 άσσους, ο ανώτερος Μίλωνας λύγισε με 3-1 ( 25-10, 22-25, 25-18, 25-16) τις Αμαζόνες στον δεύτερο τελικό πλέι οφ ανόδου της Πρι Λιγκ, ισοφάρισε τη σειρά σε «1-1» και πλέον όλα θα κριθούν σε τρίτο και τελευταίο ματς την Μ. Τετάρτη (1/5) στο κλειστό της Ν. Ερυθραίας.
Στην Pre League Γυναικών παρέμεινε η Κόρινθος η οποία επικράτησε στο Αιγάλεω του τοπικού Α.Ο. με 3-1 σετ και με δύο νίκες στην μεταξύ τους σειρά των πλέι άουτ, εξασφάλισε μία θέση στην κατηγορία και την σεζόν 2024-25.        
Την δύναμη της έδρας τους εκμεταλλεύτηκαν οι Αμαζόνες στην πρεμιέρα των τελικών ανόδου της Pre League Γυναικών και επικράτησαν στο πρώτο παιχνίδι με 3-0 σετ του Μίλωνα.
Την παραμονή στην Pre League γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 εξασφάλισε ο Πορφύρας, ο οποίος στο τρίτο και καθοριστικό παιχνίδι των πλέι άουτ απέναντι στον Ναύαρχο Βότση επικράτησε στο «Παναγιώτης Σαλπέας» με 3-0 σετ.
Την πρώτη μεταγραφική βόμβα ενεργοποίησε ο Πανιώνιος με την απόκτηση της Σέρβας διαγώνιας Τσάριτς.
Η Έλενα Μιλεντίγιεβιτς ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Πανιώνιο.
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές όλων των εθνικών πρωταθλημάτων για το διάστημα 13-17 Απριλίου 2024.
Ο Ναύαρχος Βότσης επικράτησε στην Θεσσαλονίκη με 3-1 σετ του Πορφύρα, ισοφάρισε σε 1-1 την σειρά των πλέι άουτ και η παραμονή στην Pre League Γυναικών θα κριθεί σε τρίτη αναμέτρηση στον Πειραιά.
Το ρόστερ της νέας περιόδου για την Volley League Γυναικών ετοιμάζει ο Πανιώνιος και ανακοίνωσε την πρώτη ανανέωση από την περσινή ομάδα και αυτή είναι η έμπειρη κεντρική Ιωάννα Καρέλια.
Το πρώτο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία έκανε ο Πορφύρας, ο οποίος στο πρώτο παιχνίδι των πλέι άουτ απέναντι στον Ναύαρχο Βότση επικράτησε με 3-0 σετ.
Το εισιτήριο για την Volley League Γυναικών θα διεκδικήσουν οι Αμαζόνες και ο Μίλωνας, οι οποίοι προκρίθηκαν στους τελικούς των πλέι οφ της Pre League.
Άρης και ΠΑΟΚ έγιναν συγκοινωνούντα δοχεία με μονή κατεύθυνση και προ των πυλών της Πυλαίας βρίσκεται η Έλενα Μπάκα.
Συνεχίζονται  το Σάββατο 6/4 τα πλέι οφ για τις θέσεις 2-5 στην Πρι Λιγκ Γυναικων με τις ρεβανς των ημιτελικών σε Ερυθραία και Καλαμάτα. Πρεμιέρα έχουμε και στα πλέι άουτ για θέσεις 9-12 με τομ Πορφύρα να υποδέχεται τον Βότση ενω το αλλο ζευγάρι Κόρινθος- Αιγάλεω θα ξεκινήσει στις 10/4.
Η Νέα Σμύρνη θα είναι του χρόνου η πρωτεύουσα του ελληνικού βόλεϊ, αφού μετά τον Μίλωνα στην Volley League ανδρών και του Πανιωνίου στην  Volley League γυναικών, διεκδικούν με αξιώσεις την άνοδο στις μεγάλες κατηγορίες ο Μίλωνας στις γυναίκες και ο Πανιώνιος στους άνδρες.
Ο Πανιώνιος έκλεισε το δίδυμο των πασαδόρων του με την απόκτηση της Ελισσάβετ Ηλιοπούλου
Το προβάδισμα για την πρόκριση στους τελικούς ανόδου της Pre League γυναικών πήραν οι Αμαζόνες και ο Μίλωνας.
Φινάλε στην κανονική περίοδο της Πρι Λιγκ Γυναικών με τους αγώνες της 22ης αγωνιστικής και τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στα πλέι οφ και στα πλέι άουτ να είναι σχεδόν…γνωστές.
Σπουδαία διάκριση για την Βερόνικα Αντιάμπο Ολούτς η οποία συμμετείχε στους Παναφρικανικούς Αγώνες που έγιναν στη Γκάνα.
Η αρχηγός Ιωάννα Καρέλια αφιέρωσε την άνοδο του Πανιωνίου...
Την δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ ανόδου με αντίπαλο τον ΖΑΟΝ, εξασφάλισαν και μαθηματικά οι Αμαζόνες μετά το τρίποντο που πήραν επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων με 3-1 σετ. για την 21η αγωνιστική  της Πρι Λιγκ Γυναικών.
Μέσα σε μια βροχή απο κυανέρυθρα χαρτάκια, φωτορυθμικά, καπνογόνα απο τους οπαδούς στις εξέδρες, η γυναικεία ομάδα του Πανιωνίου γιόρτασε στο "Ανδρέας Βαρίκας" σε μια εντυπωσιακή φιέστα την αήττητη κατάκτηση (απομένει ενα ματς ακόμη) του πρωταθλήματος Πρι Λιγκ, και την επιστροφή της μετά απο πολλά χρόνια στη Volley League γυναικών.
Σελίδα 1 από 172

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ