1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Μετά απο δύο χρόνια αναμένεται να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία της ΑΕΚ να φορέσει η Εύα Χαντάβα την κιτρινόμαυρη φανέλλα.
Στην Νεμέα θα βρεθεί από 28 Απριλίου έως και 9 Μαΐου η προεθνική ομάδα αγοριών Κ16, προκειμένου να πραγματοποιήσει συγκεντρωτική προετοιμασία, υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Ουτζή.
Στους Μολάους Λακωνίας από 29 Απριλίου έως και 9 Μαΐου θα βρίσκεται η προεθνική ομάδα κοριτσιών Κ16 προκειμένου να πραγματοποιήσει συγκεντρωτική προετοιμασία, υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Χρήστου Τριανταφυλλόπουλου.
Με καθαρές νίκες της Νίκης Αλεξανδρούπολης και του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού με 3-0 και 3-1 σετ επί του Ηρακλή και του ΑΓΣ Ιωαννίνων αντίστοιχα άνοιξε η αυλαία του τουρνουά ανόδου βορρά για την Α2 Γυναικών. Την άνοδο θα πάρουν οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας.
Tο 2Χ2 στο τουρνουά ανόδου βορρά στην Α2 ανδρών έκανε η διοργανώτρια του ομίλου Φθία Λαμίας, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ του ΑΟ Σερρών. Νωρίτερα, στο κλειστό γυμναστήριο Χαλκιοπούλειο ο Πιερικός πέτυχε την πρώτη του νίκη, επικρατώντας με 3-2 σετ του Ιωνικού Ιωνίας.

Στο τάι μπρέικ κρίθηκαν οι αγώνες της 3ης αγωνιστικής του τουρνουά ανόδου νότου στην Α2 ανδρών που διεξάγεται στην Ηλιούπολη.
Ο πέμπτος και τελευταίος αγώνας της σειράς των τελικών της Volley League γυναικών διεξάγεται το βράδυ του Σαββάτου στο κλειστό του Ρέντη και όποιος από τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό πάρει τη νίκη παίρνει και την κούπα του πρωταθλητή
Το μεγάλο βήμα στην καριέρα της έκανε η Φαίη Μπακοδήμου. Η 24 χρονη (1μ80) ακραία και σπουδαία σκόρερ, θα συνεχίσει την καριέρα της την επόμενη σεζόν στο Ιταλικό πρωτάθλημα, και συγκεκριμένα στην ομάδα της Κούνεο.
Ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Φερναντέζ «Γκάμπι» μετά από μία επιτυχημένη πορεία στην Τσιβιτανόβα και στην Πάντοβα έρχεται στην Ελλάδα και στο Μίλωνα και θα αναλάβει τη θέση του διαγωνίου στη θέση του Μπόγιαν Γιορντάνοφ.
Ο νέος Παναθηναϊκός θα έχει τέσσερις νέους ξένους παίκτες, αφού Ιερεζουέλο, Ρανγκέλ, Κόβαρ και Ερνάντες αποτελούν παρελθόν...
Σελίδα 1 από 4991

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ