1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-10-2020 00:22

10 χρόνια volleynews.gr: Γιορτάζουμε και σας ευχαριστούμε

Το volleynews.gr συμπληρώνει αισίως σήμερα (6/10/2020) 10 χρόνια ζωής.

 
Μία ολόκληρη δεκαετία πάνω από το πληκτρολόγιο νύχτα μέρα, γιορτές και αργίες. Χωρίς μία απουσία. Χωρίς μία... κατάληψη.

Mε 100.000 θέματα συνολικά (10.000 το χρόνο, 27 θέματα μέσο όρο ημερησίως).

Μία δεκαετία δημιουργίας για το ρεπορτάζ του βόλεϊ, με τα πάνω μας και τα κάτω μας, με τις αποκλειστικότητες και τις γκάφες μας.

Με τα ωραία μας, τα άρθρα και τις παρεμβάσεις μας, με τις υπερβολές μας και το αγαπημένο μας άθλημα να περνάει ιστορικές αλλά δύσκολες μέρες.

Για να είμαι ειλικρινής αλλιώς περίμενα αυτά τα γενέθλια.

Ονειρευόμουν μία γιορτή με όλη την κοινότητα του βόλεϊ. Ονειρευόμουν μία γιορτή μαζί με τους ανθρώπους που μας έχουν στηρίξει ουσιαστικά, υλικά και ψυχολογικά. Ονειρευόμουν να βραβεύαμε όλους αυτούς που έβαλαν... πλάτη για αυτό το σάιτ και για αυτό το άθλημα.

Για τους συνεργάτες και φίλους που πάνω στο πληκτρολόγιο ξενύχτησαν και πόνεσαν, για αυτούς που πανηγύρισαν, για αυτούς που απογοητεύτηκαν και τα παράτησαν. Για αυτούς που μαλώσαμε και για αυτούς που αγαπήσαμε.

Για όλους τους αναγνώστες, τους αθλητές, τις αθλήτριες, τους προπονητές, τους διαιτητές, τους παράγοντες και τους φιλάθλους του βόλεϊ που νύχτα μέρα μας απογείωναν με τις επισκέψεις τους και τα σχόλια τους, ακόμα και τις ημέρες των 24ωρων απεργιών της ΕΣΗΕΑ που δεν είχαμε ειδήσεις.

Για αυτούς που μας αγάπησαν και μας μήνυσαν μεταφορικά και κυριολεκτικά, με ένα μήνυμα συμπαράστασης ή με εξώδικα και αγωγές.

Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου.

Ετσι είναι οι αγώνες. Παλεύεις για ένα αποτέλεσμα στο φύλλο αγώνος, στον αριθμό των «κλικ» ή στις καρδιές των ανθρώπων. Εμείς επιλέξαμε το τελευταίο. Την «διοργάνωση» που έχει να κάνει με τις καρδιές και το συναίσθημα, με το δίκαιο και το άδικο. Θέλαμε να πανηγυρίσουμε κάνοντας πάντα πρωταθλητισμό και πάντα με σεβασμό στη δεοντολογία.

Είτε πρόκειται για έναν πόντο, είτε για έναν φιλικό αγώνα είτε για τον τελικό της ζωής μας.

Στο βόλεϊ δεν υπάρχει χρόνος. Δεν υπάρχει ισοπαλία. Την ήττα τη μαθαίνεις αλλά δεν συμβιβάζεσαι. 

Πρέπει να ξέρεις που είναι τα όρια της αξιοπρέπειας και του σεβασμού. Οταν τα παραβιάζεις ή στα παραβιάζουν πρέπει να φεύγεις.

Κι επειδή όλα τα πράγματα κάνουν τον κύκλο τους είναι κοντά η ώρα που θα παραδώσουμε κι εμείς τη σκυτάλη. Είναι κοντά η στιγμή για να πούμε το «αντίο» από αυτή τη γωνιά.

Οχι γιατί κουραστήκαμε μετά από ταξίδι 30 χρόνων στο ρεπορτάζ του βόλεϊ, αλλά επειδή νιώθουμε πως εν μέσω κρίσης, πανδημίας και προβλημάτων μπορεί και να κουράσαμε.

Πρέπει πάντα να αφήνεις χώρο στα νέα παιδιά για να δημιουργήσουν και να πορευτούν.

Και το volleynews.gr είναι ένας δρόμος ανοικτός.

Το volleynews.gr θα συνεχίσει. Δεν είναι ιδιοκτησία κανενός.

Ανήκει στο ελληνικό βόλεϊ και σε όσους αγαπάνε αυτό το υπέροχο άθλημα και όλες τις εκδοχές του, από μπιτς και σνόου βόλεϊ, μέχρι γκρας και γουότερ βόλεϊ.

Σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου. Εύχομαι υγεία δύναμη και αγάπη σε όλους.

Το πρώτο σερβίς στη δεύτερη δεκαετία μόλις έγινε...

 

Κώστας Ασημακόπουλος

 

Υ.Γ. Αισθάνομαι επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες από την πρώτη μέρα που βγήκε το volleynews.gr και τους αναφέρω με αλφαβική σειρά και την ιδιότητα τους σημειώνοντας πως το volleynews.gr είναι πέρα για πέρα ερασιτεχνική προσπάθεια:

Αθανασόπουλος Τίμος (δημοσιογράφος)

Αντωνάκης Τάσος (administrator)

Αραβαντινός Αντώνης (δημοσιογράφος)

Βάλσαμος Δημήτρης (δημοσιογράφος)

Βλαχάκης Σταύρος (γραφίστας δημιουργός logo volleynews.gr)

Γιαγκίνης Γιάννης (δημοσιογράφος)

Γιαννάκης Γιάννης (δημοσιογράφος)

Καλιμάνης Παναγιώτης (δημοσιογράφος)

Κελετσέκης Γιάννης (δημοσιογράφος)

Κραβαρίτης Γιάννης (administrator δημιουργός βάσης volleynews.gr)

Λεμονίδης Στέφανος (δημοσιογράφος)

Mάλο Φιορέλα (δημοσιογράφος)

Μαρίνου Χρήστος (administrator)

Μερλέμη Ανέτα (δημοσιογράφος)

Μπίρνταχας Δημήτρης (φωτογράφος)

Περπερίδης Παναγιώτης (δημοσιογράφος)

Πρίντεζης Μάκης (δημοσιογράφος)

Σαρικώστας Πάρης (φωτογράφος)

Σολάρης Αντώνης (φωτογράφος)

Σπάχος Αλέξανδρος (administrator)

Φώτος Φάνης (δημοσιογράφος)

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον Αλέκο Παρασκευόπουλο και τον Κώστα Μαργαρώνη και τους νομικούς Θ.Μ., Γ.Π., Α.Κ. που μας παρείχαν πολύτιμες συμβουλές και νομική υποστηρίξη στο 10ετές ταξίδι μας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ