1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Α.Γ.Σ.Άρτεμις Κορυδαλλού
Δείτε ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από το σπουδαίο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Πρι Λιγκ Γυναικών ανάμεσα στην Άρτεμις Κορυδαλλού και τη ΧΑΝΘ 1-3. Στην κάμερα του LIFE μίλησαν οι δύο προπονητές Χρήστος Ντινόπουλος της ΧΑΝΘ και Παναγιώτης Ζουπάνος της Άρτεμις. Επίσης την εξέλιξη του αγώνα σχολίασαν η διαγώνια Πηνελόπη Νώτη από πλευράς νικητριών και η αρχηγός και κεντρική των γηπεδούχων Χαριάνθη Μανίκα.
Ξεκίνησε εδώ και λίγες μέρες προετοιμασία και η γυναικεία ομάδα της Άρτεμις Κορυδαλλού με νέο κόουτς στην κατηγορία, τον Παναγιώτη Ζουπάνο.
Τα πλάνα της ΕΟΠΕ για την Πρε Λιγκ βόλεϊ ανδρών, γυναικών και η διαφωνία για τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβασθούν και θα προβιβαστούν στη Βόλεϊ Λιγκ γυναικών.
Δύο σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες για τη νέα σεζόν στην Πρι λιγκ, ανακοίνωσε η Άρτεμις Κορυδαλλού. Πρόκειται για τις Μαρία-Νεκταρία Μερακλή και την Έλενα Τζαφέρη. Η πρώτη είναι 18 χρονών έχει ύψος 1μ92 και αγωνίζεται διαγώνια ενώ η δεύτερη είναι 19 έχει ύψος 1μ67, και παίζει στη θέση της λίμπερο.
Η γυναικεία ομάδα του Μίλωνα, κατέκτησε αήττητη και χωρίς απώλεια σετ, το τουρνουά «Δημήτρης Ράπτης» που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του πρώην προέδρου του συλλόγου, καθώς επικράτησε στον τελικό με 3-0 του Παπάγου, ο οποίος αγωνίζεται στην Β΄εθνική της ΕΣΠΑΑΑ.
Το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος Pre League γυναικών 2020-21:
Συνεχίζοντας την παράδοση του μπαμπά του ο Γιώργος Σαραντέας από το πόστο του προέδρου και πλέον του Γενικού αρχηγού της Αρτεμις Κορυδαλλού έχει προσφέρει πολλά στις νέες γενιές του ελληνικού βόλεϊ ενώ είναι από τους ελάχιστους παράγοντες για να μην αναφέρουμε και ο «μοναδικός» που έχει αγαπήσει τόσο πολύ το μπιτς βόλεϊ.
Με πρωταγωνίστριες τις Μιργιάνα Κομλένοβιτς και Ιωάννα Καρέλια, ο Πανιώνιος επικράτησε της Άρτεμις Κορυδαλλού με 3-1 σετ και ανέβηκε στην 5η θέση της πρι λιγκ, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου. Ο Πανιώνιος πλέον βρίσκεται εντός πλέι οφ με 24 βαθμούς, αφήνοντας πίσω του τη Χ.Α.Ν.Θ. και το Αιγάλεω που έχουν 23.
Με 3-0 σετ επιβλήθηκε η ΑΕΚ της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη για την 17η αγωνιστική της Pre League και έκανε ακόμα ένα βήμα για την επίτευξη της ανόδου στην κορυφαία κατηγορία. Η Ένωση κράτησε την κορυφή με 47 βαθμούς και στο +5 από τις δεύτερες Αμαζόνες, πέντε αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου
Σπουδαία νίκη για τα Βριλήσσια στον Κορυδαλλό για την 16η αγωνιστική της Πρι Λιγκ. Η ομάδα των βορείων προαστίων επικράτησε με 0-3 της Άρτεμις δύσκολα με δύο σετ μάλιστα να τα κερδίζει στις λεπτομέρειες ενώ παράλληλα διέκοψε ένα αρνητικό σερί πέντε ηττών.
Tρίποντο «χρυσάφι» για την Άρτεμις Κορυδαλλού, η οποία πήρε το ντέρμπι ουραγών μέσα στην Κόρινθο με 0-3 (14-25, 23-25, 21-25) και ξέφυγε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Σε δύο δόσεις γίνεται η 15η αγωνιστική της Πρι Λιγκ με αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.
Δύσκολη νίκη με ανατροπή, πήρε η Λαμία στον Κορυδαλλό κόντρα στην Άρτεμις με 2-3 για την 14η αγωνιστική της Πρι Λιγκ. Οι γηπεδούχες αν και προηγήθηκαν με 2-1 δε μπόρεσαν στη συνέχεια να αντισταθούν στην αντεπίθεση διαρκείας των φιλοξενούμενων που γύρισαν το ματς και πήραν το τάι μπρέικ με περίπατο.
Χρειάστηκαν να περάσουν οκτώ αγωνιστικές για να επιστρέψουν τα χαμόγελα στον Κορυδαλλό, καθώς η Άρτεμις επιβλήθηκε με 3-1 του νεοφώτιστου Βότση στο ντέρμπι ουραγών για την 12η αγωνιστική της Πρι Λιγκ και πρεμιέρα του β΄γύρου.
Σελίδα 1 από 15

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ