1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Α.Π.Σ.Ήφαιστος

Α.Π.Σ.Ήφαιστος (8)

Στην Pre League Ανδρών την περίοδο 2024-2025 θα βρίσκεται ο Ήφαιστος Φλώρινας.Η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση επιβλήθηκε του Εθνικού στην Αλεξανδρούπολη με 3-0 σετ και με 2-0 νίκες στη μεταξύ τους σειρά στα πλέι άουτ εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία.
Με μεγάλη επιτυχία και πολύ όμορφους αγώνες ολοκληρώθηκε το επετειακό τουρνουά «Στέλιος Καλαϊτζής». Στον τελικό του 30ου Τουρνουά επικράτησε ο Πανιώνιος της ομάδας του Πανερυθραϊκού με 3-1 σετ και κατέκτησε την 1η θέση.
Δύο wild card ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ και αυτές δόθηκαν στον Ήφαιστο Φλώρινας για την Pre League Ανδρών και στον ΑΣ Γιάννενα για την Β' Ζώνη της Α2 Ανδρών.
Η διαχρονική ατάκα «Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα» που αναφωνεί ο ηθοποιός Ντίνος Ηλιόπουλος στη γνωστή ελληνική ταινία, ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της Φλώρινας.
Στην Καλαμάτα θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ τζούνιορς για το 2023 στην κατηγορία κάτω των 22 ετών. Η διοργάνωση που ονομάστηκε VANGELIS KOUTOULEAS K22 FINALS προς τιμήν του Καλαματιανού Βαγγέλη Κουτουλέα που έφυγε από την ζωή τέτοιες μέρες πριν ένα χρόνο, θα διεξαχθεί το διήμερο 22-23 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Kalamata Beach Volley και είναι μία συνδιοργάνωση της ΕΟΠΕ με τον Δήμο Καλαμάτας.
Μια πρωτόγνωρη και ιδιαίτερα σημαντική αναμέτρηση για τον αθλητισμό της Φλώρινας πρόκειται να λάβει χώρα την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου και ώρα 19:30 στο ΔΑΚ Φλώρινας, ημέρα όπου ο Ήφαιστος θα υποδεχθεί, στο πλαίσιο του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος, την ιστορική ομάδα του Άρη
Την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε, απέναντι στον Περσέα Περαίας, ο Ήφαιστος Φλώρινας κερδίζοντας με 3-1 και περιμένει πλέον την Παρασκευή το μεσημέρι να μάθει τον αντίπαλο του για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, όπου βάσει της προκήρυξης θα βρεθεί ξανά γηπεδούχος όντας η μοναδική ομάδα από την Α2 που συνεχίζει στον θεσμό του Κυπέλλου.
Στο πλαίσιο του 1ου τουρνουά «Λυγκηστίδα» που διοργάνωσε ο Ήφαιστος Φλώρινας, παρουσίασε το φετινό ρόστερ της ομάδας που θα αγωνίζεται στην Α2 ανδρών.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ