1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Α.Σ.Άρης
ΟΙ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Α.Σ.ΑΡΗΣ ΣΤΗ Α΄ΕΘΝΙΚΗ-Α1-Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΕΤΟΣ: 2020 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00
ΘΕΣΗ:   5 2 5  5 Α2 Α2 Α2 Α2 Α2 11 8 5  6 9 8 9 5 9 8 10
* Στην Α2 αναφέρεται και η κατάταξη (π.χ. Α21 είναι 1ος στην Α2 ή Α28 είναι 8ος στην Α2)

 

 

ΕΤΟΣ: 99 98 97 96 95 94 93 92 91 90 89 88 87 86 85 84 83
ΘΕΣΗ: 11 8 10 7  7  4 Α21  12 11 10 9  8 7 4  4 3 4
Στο κέντρο του Άρη μαζί με τον «πύργο» Καλαποδά θα αγωνίζεται η Αμαλία Σκουλούδη. Για την 19 χρονη (1μ87) ταλαντούχα αθλήτρια η διοίκηση του Άρη ανέφερε στην ανακοίνωση της:
Στη Θεσσαλονίκη με την φανέλα του Άρη επέστρεψε η Μαριάννα Καλαποδά. Για την 22 χρονη πανύψηλη κεντρική (1μ90) που την τελευταία διετία αγωνίστηκε στον ΑΟ Θήρας, η διοίκηση των «κιτρίνων» αναφέρει στην ανακοίνωση της:
Mετά από 13 χρόνια (2009-2010) επέστρεψε προπονητής στην γυναικεία ομάδα του Άρη, ο Μανώλης Σκουλικάρης. Ο πολύπειρος και επιτυχημένος τεχνικός που εχει διατελέσει πρώην παίκτης των κιτρίνων και εχει δουλέψει σε πολλές ομάδες της συμπρωτεύουσας αφήνοντας την σφραγίδα του, θα είναι ο διάδοχος του Γιάννη Τσαϊρέλη στον πάγκο της ιστορικής ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Με βασικό στόχο την βελτίωση του αγωνιστικού επιπέδου και την διασφάλιση διατήρησής του καθ'όλη διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Volley League γυναικών, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφάιρισης προχωράει σε μία σειρά νέων προδιαγραφών.
Ο ΠΑΟΚ έκανε στροφή σε ξένο προπονητή και έκανε πρόταση στον Ιταλό Τζιάνι Καπράρα που δούλεψε με επιτυχία στην εθνική Ελλάδας και είναι στον πάγκο της ρουμάνικης Ταργκοβίστε.
Ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε το τάι μπρέικ και στον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για να λυγίσει την αντίσταση του εξαιρετικού Άρη και να προκριθεί στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.
Μετά από μια μάχη 2 ωρών ο ΠΑΟΚ λύγισε την αντίσταση του Άρη στο κλειστό της Μίκρας και πήρε το προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά της Volley League.
Ο Παναθηναϊκός αν και αιφνιδιάστηκε στην αρχή, επικράτησε τελικά με 3-1 του Άρη στη Μίκρα και κατέλαβε την 3η θέση με τις κιτρινόμαυρες να είναι στην 8η στο φινάλε της κανονικής περιόδου.
Η Α.Ε.Κ. επικράτησε με 3-0 σετ του Άρη στο «Απόστολος Κόντος» στην Νέα Φιλαδέλφεια και πανηγύρισε την 24η συνεχόμενη νίκη της.
Σε Νέα Φιλαδέλφεια και Μαρούσι ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη (29/3) η 21η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου με δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις.
Πρωταθλητής νεανίδων για δεύτερη φορά στην ιστορία του αναδείχθηκε το Μαρκόπουλο, το οποίο στον τελευταία αγώνα της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20 επικράτησε του Άρη με 3-0 σετ.
Ο Άρης έκανε την ανατροπή απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ., νίκησε με 3-1 σετ και θα παίξει την Κυριακή το απόγευμα κόντρα στο επίσης αήττητο Μαρκόπουλο για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στις νεάνιδες.
Το τρίποντο κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας με 3-0 σετ πανηγύρισε ο Άρης στο κλειστό των Μεσογείων, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την πρώτη ημέρα της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20.
Μεγάλη νίκη με την οποία «κλείδωσε» την 5η θέση πανηγύρισε ο ΑΟ Θήρας στο κλειστό της Μίκρας.Αντιθέτως ο Άρης αν και προηγήθηκε με 1-0 σετ και είχε και σετ μπολ στο 2ο, δεν μπόρεσε να έχει βαθμολογικό κέρδος και μαθηματικά δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την παρουσία του στην πρώτη 8άδα.
Σελίδα 1 από 73

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ