1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης Σκύδρας

Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης Σκύδρας (120)

Η Ένωση Σωματείων Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών (Ε.Σ.Α.Π.) απέστειλε επιστολή προς το Σωματείο Α.Ε.Κ. Αθηνών όπου εκφράζει την οδύνη και τον αποτροπιασμό όλων των σωματείων μελών της για τη στυγνή δολοφονία του φιλάθλου της Α.Ε.Κ. στα θλιβερά γεγονότα της Δευτέρας 7/8.
Στην Καλαμάτα θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ τζούνιορς για το 2023 στην κατηγορία κάτω των 22 ετών. Η διοργάνωση που ονομάστηκε VANGELIS KOUTOULEAS K22 FINALS προς τιμήν του Καλαματιανού Βαγγέλη Κουτουλέα που έφυγε από την ζωή τέτοιες μέρες πριν ένα χρόνο, θα διεξαχθεί το διήμερο 22-23 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Kalamata Beach Volley και είναι μία συνδιοργάνωση της ΕΟΠΕ με τον Δήμο Καλαμάτας.
Το Γραφείο Τύπου της Ε.Σ.Α.Π., διοργανώτριας του πρωταθλήματος Volley League, σε συνεργασία με το Αγωνιστικό Τμήμα και την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνει σήμερα 1/6/2023 τα αποτελέσματα των συνολικών αιτημάτων των ομάδων στους αγώνες που υπήρχε Video Check.
Μετά την ανάδειξη του MVP Βίκος Cola της σεζόν 2022-23 στη Volley League οι 10 προπονητές με τους οποίους ολοκλήρωσαν οι ομάδες το πρωτάθλημα, ψηφίζουν για την κορυφαία ομάδα της σεζόν, τον κορυφαίο προπονητή και τον καλύτερο νέο αθλητή κάτω των 20 ετών στο επαγγελματικό πρωτάθλημα. Πρώτος παρουσιάζεται ο προπονητής του Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας Παναγιώτης Σδραυκάκης:
Σπουδαία νίκη με 3-0 σετ σημείωσε ο Άθλος Ορεστιάδας επί του Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας στον πρώτο από τους δύο αγώνες της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ. Η ακριτική ομάδα πέτυχε τον πρώτο από τους δύο στόχους που ήταν δύο νίκες (η μία τρίποντο) στους δύο τελευταίους αγώνες που έχει στον όμιλο ώστε να μείνει στην κατηγορία. Ανέβηκε στους 23 βαθμούς στη βαθμολογία των πλέι άουτ αφήνοντας τον Ο.Φ.Η. στους 18 ο οποίος την Δευτέρα 25/4 θα δοκιμαστεί στην έδρα του Πηγάσου Πολίχνης.
Μία στροφή πριν από το τέλος των πλέι άουτ και η μάχη μεταξύ Άθλου Ορεστιάδας και ΟΦΗ φτάνει στο ζενίθ. Ο Άθλος έχοντας το πλεονέκτημα 2 βαθμών κρατάει ακόμα την κατάσταση στα χέρια του.
Ο Πήγασος Πολίχνης παρότι δυσκολεύτηκε νίκησε με 3-2 σετ στα Καλύβια το μαχητικό Αριστοτέλη Σκύδρας. Χωρίς το άγχος της βαθμολογίας οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα και χωρίς άγχος σε ένα ματς που είχε μεγάλη διάρκεια, εναλλαγές στο σκορ και νικήτρια την ομάδα που ήταν το φαβορί και έχει εξασφαλίσει την παραμονή της.
Με τον «αδιάφορο» βαθμολογικά αγώνα μεταξύ του Αριστοτέλη Σκύδρας και του Πήγασου Πολίχνης ανοίγει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στα πλέι άουτ. Ο Αριστοτέλης Σκύδρας έχει υποβιβαστεί και ο Πήγασος Πολίχνης έχει σωθεί. (4η αγωνιστική πλέι άουτ, 12/4, 19:00, Live Streaming ESAP T.V., You Tube, Διαιτητές: Βασιλειάδης-Πορτοκαλίδης).
Ο προπονητής του Ο.Φ.Η. Νίκος Αντωνιάδης δήλωσε για το νέο τριποντο του ΟΦΗ στα πλέι άουτ:
O O.Φ.Η. πήρε πολύτιμο τρίποντο από τον καταδικασμένο Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλη και περιμένει πιθανές απώλειες του Άθλου Ορεστιάδας στη μεγάλη μάχη της παραμονής στην κατηγορία. Έφτασε στους 15 βαθμούς έναντι 20 του Άθλου χωρίς να υπολογίζεται ο αγώνας της ομάδας του Έβρου με τον Πήγασο που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Σελίδα 1 από 9

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ