1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
27-05-2015 15:44

Πόλος έλξης η Θεσσαλονίκη ενόψει Παγκοσμίου Λιγκ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (27/05) στην αίθουσα «Ηλίας Ζυγούρης» του Αλεξάνδρειου Μελάθρου η πρώτη επίσημη συνέντευξη Τύπου εν όψει των αγώνων του G' ομίλου του World League που θα διεξαχθούν στην Θεσσαλονίκη το τριήμερο 19-21 Ιουνίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας Stoiximan.gr Μέγα Χορηγού των Εθνικών ομάδων Ανδρών - Γυναικών Γιώργος Σπανουδάκης, ο προπονητής της Εθνικής Σωτήρης Δρίκος, ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Δημήτρης Τζούριτς και ο Διευθυντής της ΕΟΠΕ Περικλής Μπακοδήμος.

Από την πλευρά των συνδιοργανωτών (ΕΟΠΕ, Δήμος Θεσσαλονίκης) πέραν της ικανοποίησης για το γεγονός ότι το World League επιστρέφει (μαζί με την Εθνική) μετά από δέκα χρόνια στην Θεσσαλονίκη, εκφράστηκε η πεποίθηση ότι το τριήμερο των αγώνων σε συνδυασμό με τις ποικίλες παράπλευρές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τόσο σε κεντρικά σημεία της πόλης όσο και στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, θα μετατρέψουν το συγκεκριμένο διάστημα την Θεσσαλονίκη σε πόλο έλξης.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, τόσο ο Σωτήρης Δρίκος όσο και ο Δημήτρης Τζούριτς στάθηκαν στην σημασία της επιστροφής της Εθνικής ομάδας στο World League, στην παρουσία της στην Θεσσαλονίκη και την στήριξη που παρέχει η εταιρία Stoiximan.gr σ' αυτή την νέα προσπάθεια εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία τους ότι κι αυτό το καλοκαίρι θα στεφθεί με επιτυχία για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Διαβάστε επίσης: 

Δρίκος: «Δεν μπορούμε να κερδίσουμε Όσκαρ, Νομπέλ και Γιουροβίζιον μαζί»

Τζούριτς: «Όπως πέρσι...»

Μπακοδήμος: «Να πλημμυρίσει η πόλη από βόλεϊ»

Σπανουδάκης: «Στηρίζουμε έμπρακτα την επιστροφή»

Μπουτάρης: «Τίτλος και μόνο η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Λιγκ»

Μαυρομάτης: «Η πάσα πηγαίνει πλέον στους παίκτες»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ