1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
27-05-2015 16:07

Σπανουδάκης: «Στηρίζουμε έμπρακτα την επιστροφή»

Ο Γιάννης Σπανουδάκης, μέλος του ΔΣ της στοιχηματικής εταιρίας η οποία είναι ο μεγάλος χορηγός των Εθνικών Ομάδων, δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του Παγκοσμίου Λιγκ:
«Eίμαι πολύ χαρούμενος κ. Δήμαρχε και κύριε Μαυρομάτη που είμαι σήμερα εδώ στη Θεσσαλονίκη.

Ήμουν εδώ και πριν από περίπου δύο εβδομάδες με την ευκαιρία της ανακοίνωσης της στήριξης από τη Stoiximan ως μεγάλου χορηγού ενός αθλητικού μαζικού γεγονότος με σημαντικό κοινωνικό μήνυμα και την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, του αγώνα Τρέξε χωρίς τερματισμό. Ο αγώνας στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και με χαρά θα συνδράμουμε τα τοπικά ιδρύματα και φορείς που επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο.

Είμαστε παρόντες και στη Βόρεια Ελλάδα εν γένει. Μόλις την Κυριακή που μας πέρασε ανακοινώσαμε την οικονομική στήριξη μιας πολύ αξιόλογης οργάνωσης, του Συλλόγου Ατόμων με κινητικά προβλήματα "ΠΕΡΠΑΤΩ" ενός συλλόγου που δραστηριοποιείται στην Κομοτηνή, με στόχο να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Α.ΜΕΑ. στην καθημερινότητα τους, να δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης καθώς και να διευκολυνθεί η ομαλή κοινωνική τους ένταξη. Θέλαμε παράλληλα να δώσουμε το μήνυμα ότι πρέπει να στηρίζουμε δράσεις που αναπτύσσονται στην περιφέρεια.

Σήμερα όμως είμαστε εδώ ως μεγάλοι χορηγοί της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ ανδρών και γυναικών. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε έμπρακτα την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια για την Εθνική Ανδρών στο World League και την προσπάθεια των γυναικών στo Europe League, με παίκτες καταξιωμένους που αγωνίζονται στα ξένα πρωταθλήματα και αποτελούν πρότυπα για τους νέους. Η επιστροφή λοιπόν στα σαλόνια του World League και η συγκυρία αυτό να γίνεται στην Ελλάδα και δη στη Θεσσαλονίκη αποτελεί ταυτόχρονα μια ευκαιρία προβολής της πόλης στο εξωτερικό και γνωρίζω κύριε Δήμαρχε το βάρος που έχετε ρίξει στον τομέα αυτό ήδη από την πρώτη σας θητεία.

Γνωρίζοντας ταυτόχρονα την ευαισθησία σας στα κοινωνικά προβλήματα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αυτό το γεγονός θα βοηθήσει και στην ανάδειξη της ανάγκης καταπολέμησης προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα νέα παιδιά. Προβλήματα όπως είναι η μάστιγα του bullying την οποία από την πλευρά μας μέσα από ένα πλέγμα ενεργειών σε όλη την Ελλάδα από τον περασμένο Νοέμβριο μέσω της εκστρατείας μας με τίτλο ΜΙFOVASAI προσπαθούμε να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση του μέσα από σειρά δράσεων. Γι αυτό και στο πλαίσιο του World League η Πλατεία Αριστοτέλους θα δώσει το μήνυμα της σε όλη την Ελλάδα.

Επιστρέφοντας όμως στα αθλητικά θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στην εθνική μας ομάδα και να καλέσω τους Θεσσαλονικείς να την στηρίξουν να την αγκαλιάσουν και να την οδηγήσουμε παρέα πάλι στον στίβο των διακρίσεων».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ