1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
27-05-2015 16:13

Μπακοδήμος: «Να πλημμυρίσει η πόλη από βόλεϊ»

Ο διευθυντής της ΕΟΠΕ, Περικλής Μπακοδήμος, ανακοίνωσε τις δραστηριότητες που θα γίνουν στην Θεσσαλονίκη τις ημέρες του World League, ενώ ανέφερε και τους στόχους. 
«Ο στόχος της ΕΟΠΕ πέραν του αγωνιστικού σκέλους είναι να αποτελέσει εκείνο το τριήμερο η Θεσσαλονίκη πόλο έλξης του ελληνικού αθλητισμού. Έχουν σχεδιαστεί παράπλευρες εκδηλώσεις για να πλημμυρίσουν οι χώροι της πόλης από βόλεϊ.

Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιουνίου, τα πρωινά των αγώνων θα διεξαχθεί στην Αριστοτέλους τουρνουά μίνι βόλεϊ με τη συμμετοχή των ομάδων της ΕΠΕΣΘ όπου φιλοδοξούμε να περάσουν περισσότερα από 1.000 παιδιά για να παίξουν βόλεϊ και ζητούμε εκ των προτέρων συγνώμη από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης που θα κλείσουμε έναν δρόμο. Όπως είπε κι ο κ. Σπανουδάκης αυτό το τουρνουά θα είναι αφιερωμένο στο αντιμπούλινγκ, όπως ακριβώς είχε γίνει με το μεγάλο τουρνουά που διεξήχθη στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Επίσης ο Σύνδεσμος Προπονητών θα διοργανώσει συνέδριο προπονητικής με την συμμετοχή Ελλήνων και ξένων προπονητών ενώ το πρωί της Κυριακής ο Σύλλογος Φίλων Εθνικών ομάδων θα πραγματοποιήσει ημερίδα αφιερωμένη στη διοργάνωση του World League.

Θα υπάρξουν επισκέψεις των αθλητών στα σχολεία, συνεργασία με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης που θα διαφημίζουν τους αγώνες και θα δίνουν προσκλήσεις, ενώ από τις 8 Ιουνίου τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα έχουν τις αφίσες αγώνων και ο στόχος μας είναι να μην μείνει ούτε μια θέση κενή.

Στο τριήμερο των αγώνων η Θύρα 10 θα είναι αποκλειστικά για 500 παιδιά των ακαδημιών των συλλόγων της πόλης, ενώ τα εισιτήρια θα τεθούν σε κυκλοφορία από τις 4/6 και θα πωλούνται ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα viva.gr, τα βιβλιοπωλεία Ιανός, Παπασωτηρίου και τα καταστήματα Public.

Επίσης από τις 4/6 θα πωλούνται τα πρωινά από τα γραφεία ΕΠΕΣΘ και αργότερα θα λειτουργήσουν εκδοτήρια τα απογεύματα στο Παλέ αλλά και στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 6, 8, 12 και 18 ευρώ τα διακεκριμένα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ