1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-05-2015 20:25

Εκτός πλάνων η Κοσμά

Εντός της εβδομάδας, ακόμη και εντός της ημέρας, αναμένεται η ανακοίνωση της πρόσληψης του Σέρβου προπονητή Μπράνκο Κοβάσεβιτς, προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας περιόδου.
Βέβαια ο πρώην τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα και της εθνικής Σερβίας, θα ασχοληθεί μόνο με την απόκτηση ξένων παικτριών, αφού δεν γνωρίζει την ελληνική αγορά και ο Ολυμπιακός ήδη έχει προχωρήσει στον καταρτισμό του ρόστερ του. Με δεδομένο επομένως ότι μένουν στην ομάδα η Κωνσταντίνα Βλαχάκη και η Μανωλίνα Κωνσταντίνου και θα αναζητηθούν δυο ξένες ακραίες, τότε η Σοφία Κοσμά που έμεινε εκτός δράσης για ένα χρόνο, δεν ...χωράει στο ρόστερ της νέας περιόδου. Εκτός βέβαια , κι αν δεν βρεθούν οι κατάλληλες ξένες και ο Ολυμπιακός αλλάξει μεταγραφικούς προσανατολισμούς.

Όσον αφορά τον αρχικό σχεδιασμό, θα αναζητηθούν δυο ακραίες και μια διαγώνια, με τις Σέρβες Βέσοβιτς-Νέσοβιτς να ζητούν πίστωση χρόνου, προκειμένου να αναζητήσουν καλύτερη τύχη σε άλλο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός βέβαια, δεν θα ανεχθεί τα καπρίτσια των πρώην παικτριών του και θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση τριών ξένων αθλητριών, στις προαναφερθείσες θέσεις. Αν και εφόσον δεν βρει τις κατάλληλες και ταυτόχρονα είναι ελεύθερες οι Βέσοβιτς-Νέσοβιτς, μόνο τότε θα ανανεώσει τη συνεργασία τους.

ΠΗΓΗ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

42 σχόλια

  • Comment Link ΠΑΟ13 Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2015 06:53 posted by ΠΑΟ13

    ΙΣΩς ΞΕΝΗ, ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΛΣΙΑΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ

  • Comment Link AEKVCfan Τρίτη, 02 Ιουνίου 2015 22:25 posted by AEKVCfan

    realred άργησα αλλά κάπου το πήρε το μάτι μου, το μήνυμα... τι ΕΝΝΟΕΙΣ; πέρσι έπαιξε στους τελικούς- και ηταν τρομερή δεν αντιλέγω- αλλά όλη τη σεζόν έτρεχε, και φέτος δεν πρόλαβε ούτε τους τελικούς..
    προφανώς και θα ήθελα τη σοφιά στην ΑΕΚ, και μάλιστα με τα μπούνια, αλλά και πάλι το θεωρώ μεγάλο ρίσκο..

  • Comment Link εγω θα τα λεω Τρίτη, 02 Ιουνίου 2015 21:37 posted by εγω θα τα λεω

    Αφου πήρε αυτ'ες ποια μενει ελυθερη

  • Comment Link Aekf Τρίτη, 02 Ιουνίου 2015 21:23 posted by Aekf

    Η μεταξα εκανε μια εξαιρετικη χρονια στους μακεδονες κ πηγε στον παο, στα 22. Οποτε χρειαστηκε επαιξε κ μαλιστα ορισμενα παιχνιδια καλα, πχ στη ναξο. Μικρη, ψηλη, εξελιξιμη. Κατα την ταπεινη γνωμη του μη ειδικου, η αποδεσμευση αυτη ειδικα στην ελλαδα του σημερα, ειναι ακατανοητη.

  • Comment Link grigoris21! Τρίτη, 02 Ιουνίου 2015 21:08 posted by grigoris21!

    η ΑΕΚ ισως ειναι και το φαβορη για του χρονου κεντρο κωνσαντινιδου μεταξα καβαθθα η ξενη και τονται ακραιες κατι ακουγετε για κοσμα και πασα εχουμε παρι τσοχατζη και θα παρουμε και ξενη αλλα δεν καταλαβενω γιατι να παρουμε μεταξα και να αφησουμε την γιακουμι αλλα νομιζω σταματαει φετος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ