1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
27-05-2015 15:59

Μπουτάρης: «Τίτλος και μόνο η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Λιγκ»

Διάφορες ενέργειες προκειμένου να ανέβει περισσότερο ο αθλητισμός στην Θεσσαλονίκη κάνει ο Δήμος της πόλης, με τον Γιάννη Μπουτάρη να δηλώνει στη συνέντευξη τύπου για το Παγκόσμιο Λιγκ: 
«Φέτος είναι μια πολύ καλή συγκυρία για το βόλεϊ, καθώς η ομάδα του ΠΑΟΚ χαροποίησε τη Θεσσαλονίκη με το νταμπλ που κατέκτησε και τους τιμήσαμε γι' αυτή την επιτυχία. Όπως κάποτε το μπάσκετ είχε αναδειχθεί από τη Θεσσαλονίκη, σήμερα το βόλεϊ ακολουθεί τον ίδιο δρόμο και ο κόσμος ετοιμάζεται να ενισχύσει την Εθνική, που επιστρέφει στο World League. Ήδη είναι ένας τίτλος το γεγονός ότι συμμετέχουν στη διοργάνωση. Ο Δήμος με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει, την στηρίζει ολόψυχα και ελπίζω τα παιδιά να κάνουν το καλύτερο που μπορούν.

Θέλω να ευχαριστήσω τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρο Μπαρμπουνάκη γιατί έχει αναλάβει και τρέχει όλο αυτό το πρότζεκτ ενώ γενικά ο Δήμος μας δίνει μεγάλη βαρύτητα στα θέματα του αθλητισμού.

Ξεκινάμε μία δράση μαζικού αθλητισμού στα πάρκα και στους δρόμους, το οποίο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες κι αυτό γιατί πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός φέρνει πιο κοντά τον κόσμο και δημιουργεί μία συλλογική αντίληψη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ