1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-05-2015 15:01

Μένει ο Τζούριτς, αγώνας για Καζίνσκι

Ο Δημήτρης Τζούριτς μετά το πρωτάθλημα που κέρδισε με την Τρεντίνο, θα παραμείνει σε αυτή, αφήνοντας πίσω του την εμπειρία της Κορέας. Ο Έλληνας διαγώνιος είχε και την πρόταση της Ζιράατ από την Τουρκία, αλλά προτίμησε να παραμείνει στο καμπιονάτο.
Ωστόσο το μεγάλο στοίχημα για το Τρέντο, ακούει στο όνομα, Ματέι Καζίνσκι, ο οποίος φλερτάρει με πολλές ομάδες, κάτι που γίνεται κάθε καλοκαίρι. Μέχρι τώρα, παρά τις σειρήνες, και αν εξαιρέσει κανείς την... ομαδικη μετακόμιση στην Χαλκμπανκ το 2013 (Στόιτσεφ, Χουαντορένα, Καζίνσκι, Ράφαελ), πάντα ήταν πιστός στο Τρέντο, όπου αγόρασε σπίτι και κέρδισε πολλά.

Μια όμορφη ιστορία που ίσως φτάσει στο τέλος της για 2 λόγους. Από τη μία είναι οι ομάδες από Ιαπωνία και Κορέας με τους μεγαλες απολαβές, και από την άλλη είναι ο Τίνε Ούρναουτ που φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην Τρεντίνο.

Στην ομάδα παραμενουν και οι Λάνζα, Τζιανέλι, Σολέ και Κολάτσι, ενώ τις επόμενες μέρες θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις με τον Καζίνσκι, ενώ θα αναζητηθεί και ένας νεαρός κεντρικός.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ