1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-11-2017 15:44

Να αξιοποιήσει την έδρα ο Ηρακλής, για το τρίποντο ο Άρης

Στην Αθήνα κατεβαίνει ο Άρης για να αντιμετωπίσει στο κλειστό του Ζηρινείου, τον Ηρακλή Κηφισιάς, για την 4η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών.

Ο Σπύρος Χουντουμάδης θέλει οι αθλήτριες του να είναι ανταγωνιστικές και να επιστρέψουν στις νίκες, απέναντι σε μία πιο έμπειρη ομάδα, ώστε να ανέβει και η αυτοπεποίθησή τους, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Ο Ηρακλής στην πρεμιέρα είχε επικρατήσει εντός έδρας του Μαρκόπουλου.

Στο στρατόπεδο των «κίτρινων», ο Δημήτρης Σολκίδης υπολογίζει σε όλες τις αθλήτριες ενώ στόχος είναι οι τρεις βαθμοί που θα τις βοηθήσουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και να ανέβουν ψηλότερα στην βαθμολογία.


Ζηρίνειο: 17.00: ΓΣΚ Ηρακλής - ΑΣ Άρης

Διαιτητές: Βελώνης, Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Βασιλειάδης, Επόπτες: Πατεράκης, Σουγιά, Γραμματεία: Δένδη.







Σχετικά άρθρα

  • 'Αρης: Δυνάμωσε στο κέντρο με Μπέτα Ντούμανσιτς
     N'έα ενισχυση στο κέντρο  για τον Άρη με την Κροάτισσα Μπέτα Ντούμανσιτς (1.89, 1991) , η οποία έπαιξε  στην Ντιναμό Βουκουρεστίου ενω 'εχει κανει συνολικά σπουδαία καριέρα σε Ιταλία, Γερμανία και Τσεχία.
  • Ψήλωσε στο κέντρο ο Άρης με Νίνα Νεσίμοβιτς
    Την απόκτηση της 27 χρονης Αυστριακής κεντρικής (1μ88), Νίνα Νεσίμοβιτς η οποία έκανε ντεμπούτο στο ματς κόντρα στον Απολλώνιο, ανακοίνωσε ο Άρης.
  • Επέστρεψε και πάλι στο Ζηρίνειο η Ευδοξία Αργυροπούλου με την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς
    Λίγους μήνες άντεξε μακριά από το Ζηρίνειο η Ευδοξία Αργυροπούλου, και επέστρεψε πάλι σε αυτό αλλά αυτή την φορά με την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς, και όχι με την αντίστοιχη του ΖΑΟΝ που αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια.
  • Πανίσχυρος Ηρακλής Κηφισιάς με καρέ δυνατών μεταγραφών
    Το «κτίσιμο» ενός πρωταθληματικού ρόστερ που θα του δώσει την δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο από την Α2 γυναικών στην Πρι Λιγκ συνεχίζει ο Ηρακλής Κηφισιάς. Η διοίκηση του συλλόγου των βορείων προαστίων με μπροστάρη τον πρόεδρο Βασίλη Πανάγο, ανακοίνωσε μια πολύ δυνατή μεταγραφική τετράδα που αποτελούν η πασαδόρος Ελένη Κοντούδη, η κεντρική ‘Ερρικα Γράβαρη, η πολύπειρη λίμπερο Σοφία Γκιαούρη και η ακραία Θεοδώρα Σαρακατσάνη.
  • O Άρης καλωσόρισε την Κατερίνα Κτιστάκη
     Στον Άρη θα συνεχίσει να καρφώνει η Κατερίνα Κτιστάκη. Η 27 χρονη ακραία (1μ83) που εχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες (ΖΑΟΝ, Αιγάλεω, Κόρινθο, ΑΘΛΕΣΗ, ΓΕΗ, ΑΟ Λαμίας),αναμένεεται να βοηθήσει την επίθεση του Άρη ο οποίος ξανακτίζεται απο την αρχή με στόχο την άνετη παραμονή στη νέα Volley League

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ