1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-12-2023 23:54

Ψήλωσε στο κέντρο ο Άρης με Νίνα Νεσίμοβιτς

Την απόκτηση της 27 χρονης Αυστριακής κεντρικής (1μ88), Νίνα Νεσίμοβιτς η οποία έκανε ντεμπούτο στο ματς κόντρα στον Απολλώνιο, ανακοίνωσε ο Άρης.

Η ανακοίνωση του συλλόγου των «κιτρίνων» αναφέρει:

«O Α.Σ. Άρης και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την απόκτηση της Nina Nesimovic για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:Η 28χρονη  βολεϊμπολίστρια, γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου του 1996 στην Αυστρία  και αγωνίζεται στη θέση της κεντρικής.Ξεκίνησε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα από τη ATSE Graz για δυο χρόνια.

Τις σεζόν 2013/2014 και 2014/2015 έκανε τη θητεία της στην αυστριακή SG Eisenerz/Trofaiach. Από το 2015 έως το 2019 αγωνίστηκε για λογαριασμό της UVC Holding Graz.Την χρόνια 2022-2023 πήγε στην Τουρκία για την Bahçelievler Belediyespor ενώ το μισό του 2023-2024 πήγε στην Ρουμανία για την CSO Voluntari 2005.

Στο ντεμπούτο της εναντίον στον Απολλώνιο σημείωσε δέκα πόντους με πέντε μπλοκ και πέντε τελειωμένες επιθέσεις και βοήθησε στο σημαντικό διπλό της ομάδας μας.Επίσης είναι μια από τις κορυφαίες Αυστριακές βολειμπολιστριες και έχει παρά πολλές συμμετοχές στην Εθνική ομάδα και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη Silver League.

Μετά τη συμφωνία με την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Αρη, η Nina Nesimovic δήλωσε: « Όλα έγιναν πολύ γρήγορα όσον αφορά τη μεταγραφή μου στην ομάδα. Ήρθα ακριβώς μια μέρα πριν τον αγώνα και πρέπει να πω ότι κατευθείαν αισθάνθηκα ευπρόσδεκτη από τις συμπαίκτριες μου και το τεχνικό επιτελείο.  Αισθάνθηκα  σαν να είμαι στην ομάδα καιρό. Συνάντησα ένα πολύ ωραίο ομαδικό κλίμα στην πρώτη προπόνηση και είμαι σίγουρη ότι θα είναι μια καλή χρόνια στο τέλος καθώς η ομάδα έχει μεγάλη δυναμικότητα.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ