1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-01-2024 19:02

Έφυγαν Πάσκοβα, Νικόλοβα, υπ ατμόν η Καλντερόν, προς Άρη η Ντούμανσιτς, αλλαγές στην Πρέβεζα

Η ΑΕΚ αλλάζει τις 3 ξένες της, ήδη έφυγαν η Μιροσλάβα Πάσκοβα και η Μέριλιν Νικόλοβα, ενώ προτείνουν την Καλντερόν σε άλλες ομάδες της  Volley League  γυναικών  χωρίς αποτέλεσμα.

Η ΑΕΚ αλλάζει τον σχεδιασμό του καλοκαιριού, ενώ σύντομα θα αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα, αφού η Νίζετιχ προσέφυγε στην  FIVB για χρωστούμενα και την εν γένει συμπεριφορά του συλλόγου.

Μέχρι τότε ψάχνει για 3 ξένες, αφού έφυγε η ακραία Πάσκοβα, η διαγώνια Νικόλοβα, ενώ δεν μπορεί να απαλλαγεί από την Καλντερόν, παρά τις προτάσεις παραχώρησης σε άλλες ομάδες.

Μια άλλη ομάδα που αλλάζει τον σχεδιασμό μετά την επιστροφή του Τσαϊρέλη είναι ο Άρης, που αλλάζει τις ξένες, η Λέγκβαιλερ πάει στην Γαλλία και μετά την προσθήκη των Ξανθοπούλου, Μπάκα, Νεσίμοβιτς είναι κοντά στην απόκτηση της κροάτισσας κεντρικής Μπέτα Νούμανσιτς (1.89, 1991) που έπαιζε στην Ντιναμό Βουκουρεστίου με σπουδαία καριέρα στην Ιταλία, την Γερμανία και την Τσεχία.

Ομάδα για άγνωστους λόγους αλλάζει και η Πρέβεζα, με την αποχώρηση της Τοτσίδου, Θεοδωράκη, Γερομιχαλού(Πορφύρας).

 

Σ. Λ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ