1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-06-2023 00:13

O Άρης καλωσόρισε την Κατερίνα Κτιστάκη

 Στον Άρη θα συνεχίσει να καρφώνει η Κατερίνα Κτιστάκη. Η 27 χρονη ακραία (1μ83) που εχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες (ΖΑΟΝ, Αιγάλεω, Κόρινθο, ΑΘΛΕΣΗ, ΓΕΗ, ΑΟ Λαμίας),αναμένεεται να βοηθήσει την επίθεση του Άρη ο οποίος ξανακτίζεται απο την αρχή με στόχο την άνετη παραμονή στη νέα Volley League

 Η ανακοίνωση του Άρη για την Κτιστάκη αναφέρει:


“Η 27χρονη βολεϊμπολίστρια, γεννήθηκε στις 29 Μαΐου του 1996 στο Ηράκλειο της Κρήτης και αγωνίζεται στη θέση της ακραίας. Ξεκίνησε τα πρώτα της αθλητικά βήματα από την ακαδημία της ΑΘΛΕΣΗ Ηρακλείου όπου και έμεινε μέχρι το 2015.

Τα επόμενα δυο χρόνια (2015-2017) αγωνίστηκε στον ΖΑΟΝ, ενώ το 2017-2018 έκανε τη θητεία της στην Ένωση Βύρωνα. Τη σεζόν 2018-2019, αγωνίστηκε στον ΑΟ Αιγάλεω, ενώ το 2019-2020 επέστρεψε στην ΑΘΛΕΣΗ Ηρακλείου.

Το 2021-2022 φόρεσε τη φανέλα της ΓΕ Ηρακλείου, ενώ την επόμενη χρονιά μεταπήδησε στον ΑΣΠ Κορίνθου. Πέρσι (2022-2023) αγωνίστηκε στον ΑΟ Λαμίας, ενώ φέτος θα προβάρει τα «κιτρινόμαυρα»

Επίσης φόρεσε το εθνόσημο με την ομάδα των Κορασίδων και των Νεανίδων, ενώ παράλληλα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την ομάδα της Κ16 στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Κορασίδων.

«Το πρωτάθλημα θα είναι απρόβλεπτο, χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου»

Μετά τη συμφωνία με τον Αρη, η Κατερίνα Κτιστάκη δήλωσε: «Θέλω ευχαριστήσω τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του Αρη για την ψήφο εμπιστοσύνης αυτήν την χρονιά.

Εύχομαι να είναι μια όμορφη χρόνια, με πολλή δουλειά και προπάντων χωρίς τραυματισμούς. Το πρωτάθλημα προβλέπεται απαιτητικό και ταυτόχρονα απρόβλεπτο γεγονός που το καθιστά δυσκολότερο. Χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται η ευκαιρία αυτή με την ομάδα του Άρη.

Προσωπικός στόχος είναι να καταφέρω να δώσω ό,τι περισσότερο χρειάζεται ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Τόσο η πόλη όσο και η ομάδα είναι καινούριες για μένα και παράλληλα αποτελεί μια πρόκληση αυτό και προσμένω το καλύτερο. Ο Αρης είναι μια ιστορική ομάδα και ο κόσμος που την ακολουθεί είναι πάντα «παρών», πράγμα που ελπίζω να γίνει και φέτος. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια όσων στηρίζουν την ομάδα»”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ