1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-07-2023 00:04

Επέστρεψε και πάλι στο Ζηρίνειο η Ευδοξία Αργυροπούλου με την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς

Λίγους μήνες άντεξε μακριά από το Ζηρίνειο η Ευδοξία Αργυροπούλου, και επέστρεψε πάλι σε αυτό αλλά αυτή την φορά με την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς, και όχι με την αντίστοιχη του ΖΑΟΝ που αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια.

Για την πολύπειρη ακραία (1μ86) που έχει περάσει από Ηλυσιακό, Ίωνες, ΑΕΚ, Θέτιδα, ΖΑΟΝ και πέρυσι για έξι μήνες στην νταμπλούχο ΕΣΠΕΔΑ της Β’ εθνικής και νεοφώτιστη στην Α2, Ένωση Ιλίου, η διοίκηση του Κηφισιώτικου Συλλόγου που φιλοδοξεί να ανέβει στην Πρι Λιγκ, αναφέρει:

“Με χαρά καλωσορίζουμε στην ομάδα μας την Ευδοξία Αργυροπούλου, η οποία θα ενισχύσει την προσπάθεια για επίτευξη των στόχων μας την επόμενη περίοδο. Καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες.Στις δηλώσεις της η έμπειρη ακραία δήλωσε : "Ευχαριστώ την διοίκηση και το προπονητικό team για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, χαίρομαι που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας, εύχομαι υγεία για την καινούρια χρονιά."Καλή σεζόν Ευδοξία !

Η διοίκηση του Ηρακλή ανακοίνωσε και την 20 χρονη πασαδόρο Ειρήνη Ζαγαλίκη

«Η διοίκηση της ομάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συμφωνίας με την Ειρήνη Ζαγαλίκη. Η 20άχρονη πασαδόρος θα είναι μέλος της ομάδας μας για την επόμενη σεζόν και της ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.Στις δηλώσεις της ανέφερε : ""Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα είμαι μέλος του Ηρακλή Κηφισιάς.

Ευχαριστώ την διοίκηση του συλλόγου και τον προπονητή κ. Ταμπουρατζή που με εμπιστεύτηκαν. Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς"

Ρόστερ Ηρακλή Κηφισιάς

Πασαδόροι: Κοντούδη, Ζαγαλίκη


Κεντρικές: Παπαγιαννοπούλου, Γράβαρη, Θάνου

Διαγώνιες:

Ακραίες: Παρισάκη, Σαρακατσάνη, Αργυροπούλου, Γκέκοβιτς

Λίμπερο: Κοκίου, Γκιαούρη

Προπονητής Κώστας Ταμπουρατζής

 

 

 

Σχετικά άρθρα

  • Πανίσχυρος Ηρακλής Κηφισιάς με καρέ δυνατών μεταγραφών
    Το «κτίσιμο» ενός πρωταθληματικού ρόστερ που θα του δώσει την δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο από την Α2 γυναικών στην Πρι Λιγκ συνεχίζει ο Ηρακλής Κηφισιάς. Η διοίκηση του συλλόγου των βορείων προαστίων με μπροστάρη τον πρόεδρο Βασίλη Πανάγο, ανακοίνωσε μια πολύ δυνατή μεταγραφική τετράδα που αποτελούν η πασαδόρος Ελένη Κοντούδη, η κεντρική ‘Ερρικα Γράβαρη, η πολύπειρη λίμπερο Σοφία Γκιαούρη και η ακραία Θεοδώρα Σαρακατσάνη.
  • Τρίποντο ανάσα για την ΧΑΝΘ
    Η ΧΑΝΘ νίκησε με 3-0 σετ τον Ηρακλή Κηφισιάς στη Θεσσαλονίκη και πανηγύρισε την 5η εντός έδρας νίκη του και 6η συνολικά στο πρωτάθλημα.
  • Άλμα παραμονής για την ΧΑΝΘ στο Ζηρίνειο (photos)
    Η ΧΑΝΘ πέρασε από την έδρα του Ηρακλή Κηφισιάς με 3-0 σετ για την 8η αγωνιστική της Pre League και πέτυχε σημαντικό τρίποντο παραμονής.
  • Τα Γλυκα Νερά κέρδισαν το τουρνουά της Μεταμόρφωσης
    Η γυναικεία ομάδα των Γλυκών Νερών κατέκτησε αήττητη το τουρνουά προετοιμασίας της Μεταμόρφωσης, που διοργάνωσε ο ΑΟ Δεξαμενής στο νέο κλειστό της περιοχής, από 28/9-30/9 με την συμμετοχή επίσης του Ηρακλή Κηφισιάς και του Πανελλήνιου.
  • Αυτός είναι ο Γ.Σ. Ηρακλής Κηφισιάς της περιόδου 2018-19
    Ο Ηρακλής Κηφισιάς από το 2017 με την αποχώρηση του Αιμίλιου Μαυριτσάκη έχει μπει σε μία νέα εποχή αλλά πάντα με την ίδια φιλοσοφία που δεν είναι άλλη από την αξιοποίηση των αθλητριών από την πλούσια ακαδημία του συλλόγου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ