1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-07-2023 23:28

Πανίσχυρος Ηρακλής Κηφισιάς με καρέ δυνατών μεταγραφών

Το «κτίσιμο» ενός πρωταθληματικού ρόστερ που θα του δώσει την δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο από την Α2 γυναικών στην Πρι Λιγκ συνεχίζει ο Ηρακλής Κηφισιάς. Η διοίκηση του συλλόγου των βορείων προαστίων με μπροστάρη τον πρόεδρο Βασίλη Πανάγο, ανακοίνωσε μια πολύ δυνατή μεταγραφική τετράδα που αποτελούν η πασαδόρος Ελένη Κοντούδη, η κεντρική ‘Ερρικα Γράβαρη, η πολύπειρη λίμπερο Σοφία Γκιαούρη και η ακραία Θεοδώρα Σαρακατσάνη.

Η ανακοίνωση για Θεοδώρα Σαρακατσάνη

«Την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς θα φοράει την επόμενη σεζόν η Θεοδώρα Σαρακατσάνη. Η 24άχρονη ακραία θα ενισχύσει την ομάδα μας και εντάσσεται στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας. Καλωσορίζουμε την Θεοδώρα και ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.Στις δηλώσεις της ανέφερε :"Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος στην ομάδα του Ηρακλη Κηφισιάς. Ελπίζω να καταφέρουμε να πετυχουμε όλους τους υψηλούς στόχους που εχει θύσει η ομάδα.”Καλώς ήρθες Θεοδώρα !»

Η ανακοίνωση για την Σοφία Γκιαούρη 

 «Η διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Σοφία Γκιαούρη, η οποία θα φοράει την φανέλα του Ηρακλή για την επόμενη σεζόν. Την καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.Στις δηλώσεις της ανέφερε : «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος του Ηρακλή κηφισιας, μιας ομάδας με ιστορία και διακρίσεις. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον coach Κώστα Ταμπουρατζή για την εμπιστοσύνη τους. Από πλευράς μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό να πετύχει η ομάδα τους στόχους που έχει θέσει. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία»Σοφία καλώς ήρθες στο Ζηρίνειο  

 Η ανακοίνωση για την Έρρικα Γράβαρη 

«Μια ακόμα επιστροφή για την ομάδα μας, αυτή της Ερρικάς Γράβαρη, η οποία ξεκίνησε την ενασχόληση της με το βόλεϊ στις ακαδημίες του συλλόγου μας από νεαρή ηλικία και πλέον επιστρέφει. Την επόμενη σεζόν θα ενισχύει το κέντρο της ομάδας μας και την καλωσορίζουμε στο Ζηρίνειο !Η αθλήτρια δήλωσε : "Ένα καινούργιο κεφάλαιο αρχίζει αυτή τη χρονιά και μαζί του μια νέα πρόκληση για μια εξαιρετική νέα σεζόν! Εύχομαι οι προσπάθειες της κάθε μέρας, όλων μαζί, διοίκησης, τεχνικού τμήματος και αθλητριών, στο τέλος της χρονιάς να εκπληρώσουν τον σκοπό μας! Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς !"Καλώς ήρθες Έρρικα ! 

Η ανακοίνωση για Ελένη Κοντούδη

«Η διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνει την επιστροφή της Ελένης Κοντούδη στην ομάδα μας. Η 21άχρονη πασαδόρος η οποία αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομών του συλλόγου μας και ήταν μέλος σημαντικών επιτυχιών, θα φορά ξανά την φανέλα του Ηρακλή.Στις δηλώσεις της αναφέρει : “Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην ομάδα του Ηρακλή. Έχουμε θέσει υψηλούς στόχους και θα δώσω το 100% του εαυτού μου για να τους κατακτήσουμε”.Καλώς ήρθες Ελένη»

Ρόστερ Ηρακλή Κηφισιάς

Πασαδόροι: Κοντούδη

Κεντρικές: Παπαγιαννοπούλου, Γράβαρη

Διαγώνιες:

Ακραίες: Παρισάκη, Σαρακατσάνη

Λίμπερο: Κοκίου, Γκιαούρη

Προπονητής Κώστας Ταμπουρατζής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ