1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-07-2023 17:27

Στα χέρια της Αθηνάς Χρυσομάλλη ο Φοίβος Μελισσίων

Η έμπειρη Αθηνά Χρυσομάλλη θα είναι η νέα μαέστρος στην ομάδα του Φοίβου. Η 32 χρονη πασαδόρος θα αντικαταστήσει την Δήμητρα Καραγκούνη, η οποία αποχώρησε από το ρόστερ της πρωταθλήτριας ΕΣΠΑΑΑ, και με την πλούσια εμπειρία και προσωπικότητα της, αναμένεται να οδηγήσει το σύλλογο των βορείων προαστίων στην υπεράσπιση του τίτλου της.

Η ανακοίνωση για την Χρυσομάλλη που έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και τρία χρόνια στις Αμαζόνες, όπου οι δύο σεζόν συνδυάστηκαν με ισάριθμες ανόδους από την Α2 στη Volley League, αναφέρει:

«Η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Φοίβου Μελισσίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την αθλήτρια Αθηνά Χρυσομάλλη, την αγωνιστική σεζόν 2023-24 !

Η Αθηνά Χρυσομάλλη ενσωματώνεται στην γυναικεία ομάδα του Φοίβου Μελισσίων και με την εμπειρία και την ποιότητα της θα ενισχύσει το τμήμα στην επίτευξη των στόχων μας!

Η Αθηνά ειναι γεννημένη το 1990, με καταγωγή από τα Χανιά και ξεκίνησε την καριέρα της από τον Πανελλήνιο, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στις εξής ομάδες: ΑΣ Παπάγου, ΓΣ Ηρακλής Κηφισιάς , Παναθηναϊκό, ΆΕΚ , Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας , Οδυσσέα Αμαρουσίου.

Η οικογένεια του Φοίβου Μελισσίων καλωσορίζει την Αθηνά Χρυσομάλλη και της εύχεται υγεία και καλή επιτυχία με την φανέλα της ομάδας μας!»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ