1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-07-2023 16:08

Φοίβος Μελισσίων: Κράτησε τη Λία Χαβιάρα και τη νέα χρονιά

Την ανανέωση της συνεργασίας με την Λία Χαβιάρα, ανακοίνωσε ο Φοίβος Μελισσίων. Η 23 χρόνη ταλαντούχα λίμπερο (1μ65) που ήταν από τις κορυφαίες παίκτριες της ομάδας των βορείων προαστίων στην περυσινή επική ανατροπή στους τελικούς των πλέι οφ του πρωταθλήματος, όπου ο Φοίβος κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής ΕΣΠΑΑΑ, κόντρα στην Δεξαμενή Μεταμόρφωσης.
Για την παραμονή της Χαβιάρα που έχει αγωνισθεί σε Ίωνες, Βριλήσσια και πέρυσι στον πρώτο γύρο στην Β’ εθνική ΕΣΠΕΔΑ με τον Κρόνο Αγ. Αναργύρων, αναφέρει:
 
«Η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Φοίβου Μελισσίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την αθλήτρια Λία Χαβιάρα, την αγωνιστική σεζόν 2023-24 !

Η Λία Χαβιάρα ενσωματώθηκε στην γυναικεία ομάδα του Φοίβου Μελισσίων στα μέσα της χρονιάς και φάνηκε αντάξια των προσδοκιών μας!

Η Λία ειναι γεννημένη το 2000, με ύψος 1,65 και αγωνίζεται ως λίμπερο ! Στην μέχρι τώρα καριέρα της έχει αγωνιστεί στους Ίωνες, Φο Βριλησσίων και στον Κρόνο Αγίων Αναργύρων!

Ευχόμαστε στην Λία υγεία και καλή επιτυχία με την φανέλα του Φοίβου Μελισσίων !”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ