1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-04-2013 21:18

«Και οι δυο άξιζαν κάτι καλύτερο…»

Για τα παιχνίδια της 5ης θέσης ανάμεσα σε Φοίνικα και Άρη μίλησε ο Γιάννης Χαριτωνίδης. Ο έμπειρος πασαδόρος των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως και οι δυο σύλλογοι άξιζαν κάτι περισσότερο...
από την 5η θέση, ενώ ρωτήθηκε και για την απομάκρυνση των δυο τεχνικών Γιάτση και Πάτρα...

Αναλυτικά στην εκπομπή του Αιγαίο fm «Τάι Μπρέικ» με τους Αντώνη Παλαιολόγο και Μάκη Πρίντεζη είπε:

«Για την 5η θέση θα βρεθούν αντιμέτωπες δυο ομάδες που γνωρίζονται καλά μεταξύ τους. Άρης και Φοίνικας έχουν βάλει «ταβάνι» για φέτος την 5η θέση γιατί έτσι όπως πήγε το πρωτάθλημα δεν μπορεί να γίνει και αλλιώς. Θεωρώ ότι και οι δυο σύλλογοι μπορούσαν να πετύχουν φέτος κάτι καλύτερο από την 5η θέση. Η ομάδα μου αλλά και ο Φοίνικας έδειξαν πολλά καλά στοιχεία την εφετινή σεζόν, αλλά δυστυχώς κάποια προβλήματα και κάποιες ατυχίες τις έφεραν σε αυτές τις θέσεις. Η αστάθεια που έδειξαν και οι δυο σύλλογοι θεωρώ πως στοίχησε και στους δυο».

Για το αν η αγωνιστική αστάθεια που είπε ήταν ο λόγος που και οι δυο σύλλογοι άλλαξαν προπονητή ο έμπειρος πασαδόρος τόνισε:

«Δεν ξέρω για το Φοίνικα. Εγώ θα μιλήσω μόνο για την ομάδα μου. Είναι αλήθεια ότι σε μια ομάδα όταν δεν υπάρχει σταθερότητα και έρθουν 2-3 άσχημα αποτελέσματα τότε πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα. Στον αθλητισμό ξέρουμε καλά ότι το πρώτο πράγμα που αλλάζει πάντα αν κάτι δεν πάει καλά είναι ο προπονητής».

Για τη σειρά των αγώνων:

«Και οι δυο ομάδες έχουν καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους και είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν καλά παιχνίδια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ