1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-04-2013 20:56

Ρούξι Ντουμιτρέσκου: Μια ζωή γεμάτη... κούπες (φωτο)

Κατάκτηση Κυπέλλου 2008 Κατάκτηση Κυπέλλου 2008 ©newsports.eu
Cannot find volleynews.v2/WOMEN/PAO/HISTORY/rouxi folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/PAO/HISTORY/rouxi/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Η Ρούξι Ντουμιτρέσκου έχει γεμίσει τους τοίχους του σπιτιού της με μετάλλια και την καρδιά της με αγάπη και το δεύτερο είναι ό,τι σημαντικότερο έχει πετύχει στην… πάμπλουτη καριέρα της.

 

Η «σημαία» του Παναθηναϊκού παραμένει πολυνίκης στο Κύπελλο Ελλάδας, με οκτώ κατακτήσεις και δύσκολα θα χάσει την πρωτιά, αλλά όπως δήλωσε στο volleyball.gr αυτά που μένουν είναι οι σχέσεις της με τους ανθρώπους του βόλεϊ και όχι τα μετάλλια.

«Τα μετάλλια είναι για να γεμίζουν τίτλους. Να τα βλέπεις και να χαίρεσαι. Αυτό όμως που μου έμεινε μετά από τόσα χρόνια είναι η αγάπη και η αναγνώριση των οπαδών και μάλιστα όχι μόνο του Παναθηναϊκού, κάτι που μου έκανε έκπληξη. Λαμβάνω θετικά σχόλια από Ολυμπιακούς, από ΑΕΚτζήδες και πολλούς. Όσο για τον Παναθηναϊκό, το μόνο που μπορώ να πω στους φίλους της ομάδας είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ. Όπου με συναντούν μου λένε πως τους έδωσα πολλά κι εγώ τους απαντώ πως εκείνοι μου έδωσαν περισσότερα»!

Αποτραβηγμένη τον τελευταίο καιρό από τα γήπεδα, παραδέχεται πως δεν παρακολουθεί τις εξελίξεις στο γυναικείο βόλεϊ, «εκτός από όσα γίνονται στον Παναθηναϊκό», σπεύδει να διευκρινίσει. Έστω κι από μακριά όμως, η άποψή της για την τελική φάση του Κυπέλλου… μετράει. «Είναι μια διοργάνωση εντελώς διαφορετική όπου από το πρώτο ως το τελευταίο ματς παίζεις χωρίς να υπάρχει αύριο. Τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ και τα λάθη δεν συγχωρούνται. Και φέτος ήταν ωραίο που είχαν το κίνητρο της διάκρισης όλες οι ομάδες, από την πιο μεγάλη πόλη ως το πιο μικρό χωριό. Τους δόθηκε η ευκαιρία να γευτούν τις ομάδες της Α1 και μπράβο σε όσες τα κατάφεραν».

Προγνωστικά λοιπόν για τους αγώνες της Σαντορίνης δεν κάνει, ωστόσο εξηγεί πως: «Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και μετράει μόνο η ψυχή και όχι το καλύτερο άλμα, η καλύτερη ομάδα κλπ.», ενώ λυπάται… «που λείπει ο Παναθηναϊκός. Είναι πλήγμα και για το βόλεϊ και για τον σύλλογό μου. Αλλά μπράβο στα κορίτσια που κράτησαν την ομάδα στην Α1. Όταν έφυγα εγώ και κάποιες άλλες κοπέλες έγινε 100% ανανέωση και ήταν φυσιολογικό να φτάσουμε εδώ. Τώρα ο κορμός της φετινής ομάδας πρέπει να μείνει και να υποστηριχτεί για να γυρίσει ο Παναθηναϊκός στις δόξες».

Η ίδια σήκωσε οκτώ φορές το τρόπαιο, ενώ σε δύο διοργανώσεις ήταν η πολυτιμότερη. Τι θυμάται όμως περισσότερο; «Το Κύπελλο του 2010 δεν θα το ξεχάσω ποτέ γιατί ήταν το τελευταίο μου, όμως η σεζόν 2007-08 ήταν η κορυφαία στην καριέρα μου. Σήκωσα το Κύπελλο για πρώτη φορά ως αρχηγός σε μια χρονιά που μας είχαν ξεγράψει! Τότε γίναμε οικογένεια στον Παναθηναϊκό και είμαι τυχερή για όσα έζησα στην ομάδα γιατί είχα δίπλα μου τις κορυφαίες!».

Κλείνοντας, στην ερώτηση αν θα την δούμε σύντομα σε κάποιο γήπεδο και αν της λείπει το βόλεϊ, η απάντησή της είναι αινιγματική, αλλά πολλά υποσχόμενη… «Μου λείπει η μπάλα»!

Πηγή: volleyball.gr

Δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα του volleynews στην Ρούξι (αρχείο newsports.eu)

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ