1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-01-2024 15:42

'Αρης: Δυνάμωσε στο κέντρο με Μπέτα Ντούμανσιτς

 N'έα ενισχυση στο κέντρο  για τον Άρη με την Κροάτισσα Μπέτα Ντούμανσιτς (1.89, 1991) , η οποία έπαιξε  στην Ντιναμό Βουκουρεστίου ενω 'εχει κανει συνολικά σπουδαία καριέρα σε Ιταλία, Γερμανία και Τσεχία.

 H ανακοίνωση του 'Αρη για την νεαποκτηθείσα κεντρική Μπέτα Ντούμανσιτς αναφέρει:

"O Α.Σ.  και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την απόκτηση της διεθνούς παίκτριας με την Εθνική Κροατίας, Beta Dumancic για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα από την Κροατική ŽOK Osijek  τις σεζόν 2006/2007-2008/09. Στη συνέχεια, πήγε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και για τα επόμενα δυο χρονια αγωνίστηκε για την κολλεγιακή ομάδα Jefferson. Από το 2013 εώς το 2015 αγωνίστηκε για την ομάδα Clemson University, ενώ το 2015-2016 επέστρεψε στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην Τσεχία για την VK UP Olomouc.

Την χρονιά 2016-2017 έκανε τη θητεία της στην Enea PTPS Piła, ενώ τα επόμενα τρία χρόνια μετακόμισε στην Ιταλία για την Zanetti Bergamo. Το 2021-2022 πήγε στη Γερμανική Rote Raben Vilsbiburg, ενώ το 2022-2023 στη Dinamo Βουκουρεστίου.

Σημειώνεται ότι η Beta Dumancic έχει εκατοντάδες συμμετοχές με την Εθνική Κροατία καθώς αποτελούσε ένα από πιο βασικά στελέχη της ομάδας.

Μετά τη συμφωνία με την ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ, η Beta Dumancic δήλωσε: «Ανυπομονώ να έρθω στον ΑΡΗ, θα είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα και είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την νέα αυτή εμπειρία.

Μετά από μια μικρή συνομιλία με τον μάνατζερ της ομάδας, Γιάννη Γιαννάκη, σχετικά με το πλάνο και τους στόχους για το υπόλοιπο της σεζόν, ανυπομονώ να γίνει μέρος αυτού, να φέρω ενέργεια και να πάμε με την ομάδα μόνο μπροστά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη να συναντήσω τους φιλάθλους και να μοιραστούμε μαζί όμορφες στιγμές».

Σχετικά άρθρα

  • Ψήλωσε στο κέντρο ο Άρης με Νίνα Νεσίμοβιτς
    Την απόκτηση της 27 χρονης Αυστριακής κεντρικής (1μ88), Νίνα Νεσίμοβιτς η οποία έκανε ντεμπούτο στο ματς κόντρα στον Απολλώνιο, ανακοίνωσε ο Άρης.
  • O Άρης καλωσόρισε την Κατερίνα Κτιστάκη
     Στον Άρη θα συνεχίσει να καρφώνει η Κατερίνα Κτιστάκη. Η 27 χρονη ακραία (1μ83) που εχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες (ΖΑΟΝ, Αιγάλεω, Κόρινθο, ΑΘΛΕΣΗ, ΓΕΗ, ΑΟ Λαμίας),αναμένεεται να βοηθήσει την επίθεση του Άρη ο οποίος ξανακτίζεται απο την αρχή με στόχο την άνετη παραμονή στη νέα Volley League
  • Πανελλήνιο κοριτσιών Κ20 (Τελική φάση): Ο Άρης νίκησε με 3-0 σετ τον Απόλλωνα Πάτρας
    Το τρίποντο κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας με 3-0 σετ πανηγύρισε ο Άρης στο κλειστό των Μεσογείων, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την πρώτη ημέρα της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20.
  • Πανελλήνιο αγοριών Κ21 και κοριτσιών Κ20: Αρνητικά και τα 158 τεστ για τον COVID-19
    Η Ε.Ο.ΠΕ. με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως τήρησε όλα τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που πρέπει να ακολουθηθούν για την διεξαγωγή των αγώνων της τελικής φάσης των πανελλήνιων πρωταθλημάτων αγοριών Κ21 και κοριτσιών Κ20. Συγκεκριμένα με δικά της έξοδα πραγματοποιήθηκαν 158 τεστ ανίχνευσης του ιού COVID-19 και βγήκαν όλα αρνητικά.
  • Παίκτρια του Άρη η ακραία Άννα Γιορανίδη
    ‘Άλλη μια ταλαντούχα αθλήτρια θα είναι μέλος του ρόστερ του ανανεωμένου Άρη, από την επόμενη σεζόν στη Volleyleague γυναικών. Πρόκειται για την 17 χρονη (1μ81) ταλαντούχα ακραία, Άννα Γιορανίδη που την φετινή περίοδο αγωνίστηκε με τον Αίαντα Ευόσμου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ