1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-06-2020 13:32

Παίκτρια του Άρη η ακραία Άννα Γιορανίδη

‘Άλλη μια ταλαντούχα αθλήτρια θα είναι μέλος του ρόστερ του ανανεωμένου Άρη, από την επόμενη σεζόν στη Volleyleague γυναικών. Πρόκειται για την 17 χρονη (1μ81) ταλαντούχα ακραία, Άννα Γιορανίδη που την φετινή περίοδο αγωνίστηκε με τον Αίαντα Ευόσμου.

Η ανακοίνωση των «κιτρίνων» για τη Γιορανίδη αναφέρει:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Άννα Γιορανίδη.Η Γιορανίδη είναι γεννημένη στις 10-02-2003, έχει ύψος 1.81 και αγωνίζεται ως ακραία. Η νεαρή αθλήτρια μας την προηγούμενη χρονιά ήταν μέλος της γυναικείας ομάδας του Αίαντα Ευόσμου.

Η Άννα Γιορανίδη στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Άρη δήλωσε:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ αυτήν την νέα αγωνιστική χρονιά στον σύλλογο του Άρη.Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και υψηλούς στόχους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον Πρόεδρο του Άρη που μου δίνουν την ευκαιρία να γίνω μέλος αυτού του σωματείου.Μακάρι να τελειώσουν όλα αυτά γρήγορα για να μπούμε στα γήπεδα σύντομα και να έχουμε μια χρονιά γεμάτη χαρά και υγεία.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ