1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-06-2020 15:14

Συνεχίζει στον πάγκο των Αμαζόνων ο Στέλιος Ατσιδαύτης

Για τρίτη σεζόν στο πάγκο των Αμαζόνων θα κάθεται ο Στέλιο Ατσιδαύτης. Η διοίκηση στου συλλόγου της Ν. Ερυθραίας, ανακοίνωσε και τυπικά την ανανέωση της συνεργασίας με τον επιτυχημένο τεχνικό που οδήγησε το σύλλογο σε δύο σερί ανόδους, με αποκορύφωμα το φετινό άλμα στη Volleyleague για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Ο ΑΟΝΝΕ Αμαζόνες ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας για τριτο χρόνο με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας , Στέλιο Ατσιδαύτη. Η παρουσία του στον πάγκο της ομάδας μας τα τελευταία δύο χρόνια ήταν καταλυτική, ώστε οι επιδόσεις της ομάδας να ξεπεράσουν τις μεγαλύτερες προσδοκίες μας, καθώς κάτω από τις οδηγίες του επιτεύχθηκαν δύο άνοδοι στις μεγαλύτερες κατηγορίες τoυ γυναικείου βόλεϊ.

Παράλληλα με το δύσκολο έργο τους στη Volleyleague, ο κ. Ατσιαδαύτης θα συνεχίσει να έχει την τεχνική επίβλεψη των τμημάτων Υποδομής, προσδοκώντας την συνέχεια της αγωνιστικής πορείας τους.

Το ΔΣ καλωσορίζει την παραμονή του κ. Ατσιδαύτη, στην οικογένεια των Αμαζόνων και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ