1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-06-2023 19:26

Olympiada Juniors Open: Η Ολυμπιάδα υποδέχεται το μέλλον του μπιτς βόλεϊ σε αγόρια και κορίτσια

Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής δίνεται η συνέχεια του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ juniors, στο τρίτο τουρνουά του σιρκουί μικρών ηλικιών για το 2023.

Το Olympiada Junior Open θα διεξαχθεί το διήμερο 1-2 Ιουλίου και συνολικά 17 ομάδες αγοριών και κοριτσιών θα αγωνιστούν στην μόνιμη εγκατάσταση μπιτς βόλεϊ που υπάρχει στο Beach Bar Perroquet.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου με όλες τις ομάδες να αγωνίζονται στο κυρίως ταμπλό.

Στο ταμπλό των κοριτσιών στο Νο1 βρίσκονται οι νικήτριες του Juniors Open στα Διαβατά Θεσσαλονίκης και φιναλίστ στην πλατεία Αριστοτέλους, οι Θεσσαλονικιές Κυριακή Κουκουδίτσα, Λιόφτη Κατερίνα, ενώ θα λάβουν μέρος και οι Ελένη Αλεξόγλου, Μυρτώ Πασχαλάκη που κατέκτησαν στην πόλη τους, την Θεσσαλονίκη το πρώτο τουρνουά Juniors για το 2023.

Στο ταμπλό των αγοριών, στην κορυφή είναι οι Βασίλης Γαϊτανίδης και Χρήστος Λυδιανός από τα Μουδανιά Χαλκιδικής, που στην Θεσσαλονίκη και στα Διαβατά κατέλαβαν την 3η θέση. Ακολουθούν στο Νο2 οι Θανάσης Γιαννόπουλος, Γιώργος Παπανικολάου από την Κατερίνη, φιναλίστ στην πλατεία Αριστοτέλους.

Η Entry List αγοριών ΕΔΩ.

Η Entry List κοριτσιών ΕΔΩ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ