1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-07-2023 15:28

VANGELIS KOUTOULEAS K22 FINALS: Χρυσοί στην Καλαμάτα Καλιόζης, Καρδούλιας και Πιτσιγκώνη, Τριλυράκη

Τον τίτλο που κατέκτησαν πέρυσι πανηγύρισαν και φέτος στην Καλαμάτα και στους τελικούς του VANGELIS KOUTOULEAS K22 FINALS οι Δωδεκανήσιοι Γιάννης Καρδούλιας και Δημήτρης Καλιόζης. Το χρυσό μετάλλιο που δεν κατάφερε να πανηγύρισει το 2022 στη Γλυφάδα κατάφερε να κατακτήσει η Θεσσαλονικιά Αγνή Τριλυράκη με την συμπαίκτριά της Ελπίδα Πιτσιγκώνη.

Συνολικά 32 αγώνες διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Kalamata Beach Volley, με το μέλλον του μπιτς βόλεϊ να δίνει τον καλύτερό του εαυτό στην διοργάνωση που τιμήθηκε η μνήμη του Βαγγέλη Κουτουλέα, σε μία συνδιοργάνωση με τον Δήμο Καλαμάτας και την Ε.Ο.ΠΕ..

Το πρωί της Κυριακής μάλιστα, αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας βρέθηκε στο κοιμητήριο Καλαμάτας και έκανε κατάθεση Δαφνικού Στεφανιού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όλες οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παρά τις υψηλές θερμοκρασίες πρόσφεραν όμορφο θέαμα.

Στον τελικό των κοριτσιών, οι Αγνή Τριλυράκη, Ελπίδα Πιτσιγκώνη από την Θεσσαλονίκη επικράτησαν της Δήμητρας Βαλσαμάκη και της Έλενα Γεωργιάδου από την Αθήνα με 2-1 (05-21, 21-15, 15-13) σετ.

Στα αγόρια, το repeat έκανε ο Κώος Δημήτρης Καρδούλιας με τον Ροδίτη Δημήτρη Καλιόζη, οι οποίοι επιβλήθηκαν του Θεσσαλονικιού Γιώργου Γιαννούλη και του Πατρινού συμπαίκτη του Λεωνίδα Πετρόπουλου με 2-0 (22-20, 21-08) σετ.

Τις απονομές έκαναν ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Τάκης Αντωνόπουλος, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Π. Θοδωρής Κανελλόπουλος, οι αδερφές του Βαγγέλη Κουτουλέα, Θεοδώρα και Νούλα και οι εκπρόσωποι του Kalamata Beach Volley Γιώργος Κουλιέρης και Κώστας Κουτράκης.

Η Ε.Ο.ΠΕ. απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμο Καλαμάτας για την συνδιοργάνωση του VANGELIS KOUTOULEAS K22 FINALS. Την πλακέτα έδωσε ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Τάκης Αντωνόπουλος και την παρέλαβε ο εκπρόσωπος του KBV Γιώργος Κουλιέρης.

Η Ε.Ο.ΠΕ. απένειμε τιμητική πλακέτα στην ακαδημία Kalamata Beach Volley για την συνδιοργάνωση του VANGELIS KOUTOULEAS K22 FINALS. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Π. Θοδωρής Κανελλόπουλος στον Κώστα Κουτράκη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ