1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-06-2023 17:25

Στο Ελσίνκι για το πρώτο παγκόσμιο τουρνουά Μάτιου,Τριανταφυλλίδη

Την πρώτη τους εμπειρία ως δίδυμο σε παγκόσμιο τουρνουά εκτός Ελλάδας θα έχουν οι Διονυσία Μάτιου, Λίζα Τριανταφυλλίδη.

Οι νικήτριες του Thessaloniki Grand Slam μετά το παγκόσμιο τουρνουά Futures στο νησί της Ίου, ταξίδεψαν για την Φινλανδία, εκεί όπου θα αγωνιστούν στα προκριματικά της διοργάνωσης του Beach Pro Tour (πάλι κατηγορίας Futures) και θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά σε παγκόσμια διοργάνωση στο εξωτερικό.

Η Διονυσία Μάτιου στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε τελικές φάσεις ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων μικρών ηλικιών (Κ18), ενώ και για τις δύο αθλήτριες πρόκειται για την παρθενική τους διοργάνωση του Beach Pro Tour στο εξωτερικό (έχουν συμμετάσχει σε αυτό της Ίου).

Το ελληνικό δίδυμο που έχει μόνο νίκες στο φετινό πανελλήνιο σιρκουί (4 χρυσά, 3 σε Open, 1 σε Grand Slam) θα ξεκινήσει την πορεία του στην διοργάνωση από τα προκριματικά με στόχο την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό.

Πρώτος αντίπαλος για την Διονυσία Μάτιου και την Λίζα Τριανταφυλλίδη θα είναι οι Βελγίδες Κοέν, Βαν Ντουμ.
Τα προκριματικά θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 29 Ιουνίου και μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (28/6) θα γίνει γνωστή η ώρα έναρξης του αγώνα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ