1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-07-2023 00:46

Ομάδες από όλη την Ελλάδα στο LOUTRAKI JUNIORS K17 FINALS

Για άλλη μία χρονιά, το μέλλον του μπιτς βόλεϊ σε αγόρια και κορίτσια δίνει ραντεβού στο Λουτράκι και στις εγκαταστάσεις του Loutraki Sportcamp για τα τελικά της κατηγορίας Κ17.
Η πόλη του Λουτρακίου και φέτος δείχνει την στήριξή του στις μεγάλες αναπτυξιακές διοργανώσεις, καθώς το 2022 είχε φιλοξενήσει πάλι το JUNIORS K17 FINALS αλλά και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ18. Έτσι, από 29 έως 30 Ιουλίου στο Sportcamp θα παρελάσει το μέλλον της άμμου σε αγόρια και κορίτσια για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας για το 2023.

Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν οι πρωταθλητές των Ενώσεων και των Τοπικών Επιτροπών της Ε.Ο.ΠΕ. που αναδείχθηκαν μέσω της διαδικασίας των Regionals. Στο Λουτράκι θα δώσουν το παρών ομάδες από όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα από Κατερίνα, Ρόδο, Λάρισα, Πειραιά, Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πρέβεζα, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη.

Συνδιοργανωτής μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης είναι το Sportcamp Loutraki και η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου (Ε.Σ.ΠΕ.Π.).

Οι κανονισμοί διοργάνωσης ΕΔΩ.

Οι Entry List αγοριών ΕΔΩ και κοριτσιών ΕΔΩ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ