1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-08-2023 15:33

«Να απολαύσει το Αργοστόλι και όλη η Κεφαλονιά όμορφο μπιτς βόλεϊ»

Στο πανέμορφο Αργοστόλι θα διεξαχθούν οι τελικοί του πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Κ19 και στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου όλοι ευχήθηκαν οι κάτοικοι του νησιού να απολαύσουν /όμορφο θέαμα από τους αθλητές και τις αθλήτριες.
Μετά τους τελικούς σε άνδρες και γυναίκες στον πανέμορφο Άγο Νικόλαο της Κρήτης, σειρά παίρνουν οι τελικοί του πρωταθλήματος Κ19 που θα διεξαχθούν στην παραλία Άι Χέλης στο Αργοστόλι. Πριν τα μεγάλα παιχνίδια είχαμε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που έλαβε χώρα στο Θέατρο Κέφαλος. Εκεί ο Δήμαρχος της επίσης πανέμορφης πόλης, Θεόφιλος Μιχαλάτος, Αναπληρώτρια Προέδρου Beach Volley της ΕΟΠΕ Ελένη Καζάκου, από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας η κυρία Μαρκέτου Ιωάννα Σύμβουλος Αντιπεριφερειάρχη, ο Πρόεδρος ΕΣΠΕΜ Κανελλόπουλος Θεόδωρος και ο Πρόεδρος του σωματείου Beach Volley Άμμος Αυγουστάτος Φώτης, μίλησαν για την διοργάνωση και κάλεσαν τον κόσμο να βρεθεί στην παραλία και να απολαύσει τα παιχνίδια.

Δήμαρχος Αργοστολίου: Θεόφιλος Μιχαλάτος

«Θέλω να ευχαριστήσω τα Μέσα που είναι εδώ για να ακούσουν όσα θα πούμε. Θέλω να καλωσορίσω στον Δήμο μας τους εκπροσώπους της ΕΟΠΕ, τον κύριο Καννελόπουλο και όλους όσοι έχουν έρθει στην πόλη μας. Είναι μια γιορτή και μια πρόκληση για εμάς να στηρίξουμε για να γίνει σωστά το τουρνουά. Είναι πρώτη φορά που γίνεται τελικός στην πόλη και ελπίζουμε να γίνεται συνέχεια, εύχομαι οι αγώνες να έχουν επιτυχία και την Κυριακή να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».


Μέλος ΔΣ ΕΟΠΕ: Ελένη Καζάκου

«Είναι πολύ μεγάλη χαρά για εμένα και της ΕΟΠΕ που βρισκόμαστε σε αυτό το πανέμορφο νησί. Ακόμα πιο χαρούμενη που γίνεται αποκέντρωση στο άθλημα. Πρέπει το άθλημα να πηγαίνει και σε μέρη που δεν είναι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο που δέχτηκε την πρόκληση του κυρίου Καννελόπουλου. Θέλουμε η διοργάνωση αυτή να βοηθήσει συνολικά το άθλημα. Καλή επιτυχία στα παιδιά και να να έρθετε να απολαύσετε τα παιχνίδια. Καλό καλοκαίρι σε όλους. Πέρσι για πρώτη φορά έγινε ένα πιλοτικό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ και ελπίζω φέτος να μπει στο καλεντάρι».

Σύμβουλος Αντιπεριφερειάρχη Μαρκέτου Ιωάννα:

«Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας εδώ. Χάρη στο σωματείο μπιτς βόλεϊ άμμος άλλη μια χρονιά θα διεξαχθεί μια μεγάλη διοργάνωση στο νησί. Τα οφέλη είναι πολλαπλά για τον αθλητισμό, τους νέους και το νησί. Θέλουμε μέσω του αθλητισμού να δούμε μια καλύτερη κοινωνία, ενώ διοργανώσεις αυτές βοηθάνε και το νησί μας να γίνει ακόμα πιο γνωστό. Καλούμε τους κατοίκους να στηρίξουν την διοργάνωση».

Πρόεδρος ΕΣΠΕΠ Καννελόπουλος Θεόδωρος:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο που αγκάλιασε την πρωτοβουλία της ομάδας μπιτς βόλεϊ άμμος. Οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός δεν μπορεί να έχει επιτυχία αν δεν έχει την στήριξη των τοπικών φορέων. Σήμερα κάνουμε το πρώτο βήμα μιας μεγάλης διοργάνωσης. 16 ομάδες ανδρών και 16 γυναικών θα προσπαθήσουν να προσφέρουν θέαμα. Πιστεύω πως θα έχουμε ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο με ζεστούς αγώνες σε μια παραλία που προσφέρει δροσιά και στο τέλος θα έχουμε επισφραγίσει για την περιοχή και μπορεί στο μέλλον να δούμε και στην πλατεία του Αργοστολίου μια μεγάλη διοργάνωση όπως έγινε και στο Σύνταγμα».

Ιδιοκτήτης Beach Volley Άμμος Φώτης Αυγυστάτος:

«Εδώ και τρία χρόνια στην αρχή της πανδημίας μια ομάδας ανθρώπων και φίλων αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια ομάδα με έναν σκοπό αρχικά που ήταν να δώσουμε χαρά και σωματική και ψυχική υγεία και κίνητρο για τα παιδιά μας. Προσπαθήσαμε να δώσουμε ένα χτύπημα στην πανδημία. Και ένα μέτρο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν αυτό. Τα 3 τελευταία χρόνια κοιτάξαμε να δώσουμε μια διέξοδο και αμέσως βρέθηκαν δεκάδες παιδιά.

Το δεύτερο σημείο ήταν η εξωστρέφεια και στους νέους. Δεν επιλέξαμε την ασφάλεια της εσωστρέφειας. Αποφασίσαμε να βγούμε από το νησί, να πάμε σε τουρνουά και να μπορέσουμε να βελτιωθούμε. Στο τέλος αυτό που εισπράττουμε είναι μια δικαίωση.

Διοργανώσαμε δύο τουρνουά όπεν και φέτος δεχθήκαμε μια μεγάλη πρόκληση για εμάς που είναι τα τελικά του πρωταθλήματος Κ19. Εδώ θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που είναι κοντά στον Σύλλογο και τους χορηγούς. Πέρα από την ιδιωτική πρωτοβουλία είναι σημαντική η στήριξη από την τοπική αυτοδιοίκηση. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δήμαρχο γιατί χωρίς την συμβολή του δεν θα είχε γίνει το τουρνουά».

Στην συνέχεια τον λόγο πήραν οι αθλητές αναφέροντας τα εξής:

Ελευθερία Φανιουδάκη: Είναι τιμή μας και μεγάλη μας χαρά που είμαστε εδώ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΕΟΠΕ και τον τοπικό σύλλογο. Είναι ένα πανέμορφο νησί και θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όσο γίνεται καλύτερo θέαμα. εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Νικολέτα Φανιουδάκη: Θελω να ευχαριστήσουμε την περιφέρεια Κεφαλονιάς και την Ομοσπονδία. Χαιρόμαστε που είμαστε στο τουρνουά και θέλουμε να προσφέρουμε όσο γίνεται καλύτερ θέαμα.

Κωνσταντίνος Βένιος: «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία που διοργανώνει αυτά τα τουρνουά και μας στηρίζει. Επίσης την Περιφέρεια και τον Δήμο. Πιο πολύ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μας έχουν στηρίξει. Είναι τιμή μας να παίζουμε σε αυτό το νησί».

Ιπποκράτης Χρηστάκος: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία για την στήριξη αλλά και την Περιφέρεια και τον Δήμο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όσους μας έχουν στηρίξει από τον προπονητη μας Γιώργο Μονιάκη μέχρι τις οικογένειές μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όσο γίνετα καλύτερο θέαμα και να πάμε όσο γίνεται καλύτερα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ