1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-10-2023 23:06

Α.Ο. Καλαμάτα 80, Βλάσσης-Ντάκουρης: Να είμαστε ανταγωνιστικοί σε μία πρωτόγνωρη σεζόν (vid)

Το πρώτο... ανεπίσημο σερβίς του 56ου πρωταθλήματος της Volley League έγινε στην Καλαμάτα, με οικοδέσποινα ομάδα την Καλαμάτα 80 που ετοιμάζεται για την παρθενική της σεζόν στη μεγάλη κατηγορία του ανδρικού βόλεϊ.

Στο περιθώριο της κλήρωσης στην πόλη της Μεσσηνίας, ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Βλάσσης και ο προπονητής Παναγιώτης Ντάκουρης μίλησαν για τους στόχους της φετινής σεζόν.

«Για εμάς είναι μία χρονιά που είναι κάπως πειραματική, καθώς είναι πρωτόγνωρη. Έμπειροι όμως είμαστε και διαχειριζόμαστε καταστάσεις από τις ακαδημίες μέχρι την ανδρική ομάδα.

Ξέρουμε τι θέλουμε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Βασικός στόχος η σωτηρία παίζοντας καλό βόλεϊ. Θα το προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο να πάρουμε και μία καλή κατάταξη» δήλωσε ο Κώστας Βλάσσης, με τον Παναγιώτη Ντάκουρη να συμπληρώνει:

«Είναι η πρώτη μας χρονιά στη μεγάλη κατηγορία. Το βλέπουμε ως μία γιορτή για τον σύλλογο και την πόλη της Καλαμάτας η συμμετοχή μας στη Volley League. Σαφώς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Όλες οι ομάδες θα είναι δυνατές. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ