1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-10-2023 23:04

Πήγασος Πολίχνης, Μιχαλίτσιος-Ορφανός-Μαυροβουνιώτης: Έχουμε τον ίδιο κορμό και θα είμαστε ανταγωνιστικοί (vid)

Αισιοδοξία για την δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στη Volley League υπάρχει στον Πήγασο Πολίχνης, ο οποίος μετράει αντίστροφα και για την πρεμιέρα του στο Βαλκανικό κύπελλο. Στο περιθώριο της κλήρωσης του πρωταθλήματος 2023-24 ο πρόεδρος του ΤΑΑ Γιώργος Μιχαλίτσιος, ο προπονητής Γιάννης Ορφανός και ο αρχηγός Αργύρης Μαυροβουνιώτης μίλησαν για τις φετινές τους φιλοδοξίες.

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Πήγασος Πολίχνης Γιώργος Μιχαλίτσιος δήλωσε: «Καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία σε όλους. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και έχουμε μία ομάδα με σχεδόν ίδιο κορμό με πέρυσι. Πιστεύουμε ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα προσαρμογής. Η κλήρωση είχε κάποιες δυσκολίες, όμως ξεκινήσαμε νωρίς προετοιμασία και για το Βαλκανικό κύπελλο.

Θα είμαστε ανταγωνιστικοί στο γήπεδό μας και εκτός έδρας. Έχουν δουλέψει όλοι σκληρά αυτό το διάστημα και στόχος είναι η άνετη παραμονή και ό,τι καλύτερο πάρουμε. Έχουμε και το Λιγκ Καπ, ελπίζουμε να προκριθούμε για να παίξουμε μετά στην έδρα μας και να διεκδικήσουμε την είσοδο στην τετράδα».

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ορφανός τόνισε: «Κάθε χρονιά έχει τις ιδιαιτερότητές της. Δεν είναι μόνο 100άρι αλλά μαραθώνιος. Για εμάς οι πρώτες αγωνιστικές είναι δύσκολες κόντρα στις διεκδικήτριες του τίτλου και πρέπει να δείξουμε υπομονή και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Είναι ένα μικρό πρωτάθλημα και αυτό έχει δυσκολίες και κάθε αγώνας έχει μεγάλη βαθμολογική αξία».

Ο αρχηγός και ακραίος Αργύρης Μαυροβουνιώτης είπε: «Θα μπούμε στο πρωτάθλημα με αρκετά παιχνίδια ήδη καθώς παίζουμε στο Βαλκανικό, έχουμε το Λιγκ Καπ και θα μπούμε στο πρωτάθλημα γεμάτοι. Κάνουμε σκληρές προπονήσεις και προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι. Η ομάδα γνωρίζεται από πέρυσι, ένα μεγάλο ποσοστό είναι ίδιο και πάμε για το καλύτερο».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ