1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-10-2023 00:34

Ντάκουρης- Δαλακούρας: «Μας στοίχισαν τα λαθη στο τάι μπρέικ»

 Ο προπονητής της Καλαμάτας 80 Παναγιώτης Ντάκουρης δήλωσε για την ήττα της Μεσσηνιακής ομάδας:

«Για αρχή να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων γιατί έγινε ένα πολύ ωράιο παιχνίδι, μία δυνατή μάχη. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, κάτι που μας στεναχωρεί. Ήταν η πρώτη εμφάνισή μας στο πρωτάθλημα και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο με το Λιγκ Καπ.

Δουλέψαμε τις αδυναμίες που είχαμε στο πρώτο παιχνίδι με την Ορεστιάδα. ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι όσον αφορά την υποδοχή και την επίθεση. Ήμασταν όμως βιαστικοί σε κρίσιμα σημεία. Στο τάι μπρέικ από το 7-8 και μετά κάναμε πέντε λάθη, τα λάθη αυτά δεν συγχωρούνται. Προχωράμε όμως, ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό. Μπορεί τα 3-2 σετ να γίνουν συνήθεια.

Για την παρουσία του κόσμου: «Σαφώς η έδρα μας παίζει μεγάλο ρόλο. Ο κόσμος έρχεται και μας συμπαραστέκεται. Στο τέταρτο σετ μας κάναμε ώθηση στο 10-17 και πήραμε το σετ. Τον θέλουμε κοντά μας. Ευελπιστώ να μας ακολουθήσει στη δύσκολη συνέχεια».

Για τις κόκκινες κάρτες: «Όταν ένα παιχνίδι 3-2 και είναι όλοι στα κόκκινα, είναι κάπως λογικό να ξεφύγεις λίγο. Γι'αυτό είπα ότι ήμασταν βιαστικοί και χάσαμε το μυαλό μας. Μετά ήρθαν και οι κάρτες».

Για το επόμενο παιχνίδι με την Κηφισιά: «Η αρχή παίζει καθοριστικό ρόλο, ειδικά για τις ομάδες με στόχο τη παραμονή. Έχουμε μία δύσκολη έξοδος, αλλά δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Η Κηφισιά είναι πολύ καλή ομάδα, έχει χρόνια εμπειρίας στην κατηγορία. Θα πάμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί. Όπως είδατε δεν τα παρατάμε ποτέ. Παλεύουμε κάθε πόντο».

Ο ακραίος της Καλαμάτας 80 Κώστας Δαλακούρας τόνισε

: «Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στη Volley League και στην έδρα μας και θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Το δείξαμε και από το πάθος που βγάλαμε στο γήπεδο, αλλά τελικά πήραμε έναν βαθμό. Το δεύτερο σετ ήταν κομβικό που κολλήσαμε σε μία περιστροφή και γύρισε το παιχνίδι. Οι δύο ομάδες είναι πάνω κάτω ισάξιες και ο αγώνας πήγε στις λεπτομέρειες. Κρατάμε και την ανατροπή στο τέταρτο σετ και αυτή θα είναι η αρχή της προετοιμασίας μας για το παιχνίδι με την Κηφισιά».      

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ