1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-12-2017 21:12

Κάσμαρτσικ: «Κρατάμε τους δύο βαθμούς και περιμένουμε τον Ολυμπιακό»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο  Πόλωνος προπονητής του Φοίνικα Σύρου, Όσκαρ Κάσμαρτσικ ο οποίος στο 15-21 του 3ου σετ είδε την κόκκινη κάρτα για πανηγυρισμό προς την κερκίδα δήλωσε για την επικράτηση της ομάδας του:

Ήταν ωραίος αγώνας και οι δύο ομάδες έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Εμείς παίξαμε λίγο καλύτερα στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και ειδικά στα σημεία που έκριναν το αποτέλεσμα.

Είμαι ευχαριστημένος γιατί μετά την απώλεια του 1ου σετ αντιδράσαμε σωστά στην περιστροφή μας και στην αλλαγή του σερβίς. Κρατάμε τους δύο βαθμούς και είμαι ευχαριστημένος που διατηρηθήκαμε στην 3η θέση. Μέσα σε έξι μέρες δίνουμε τρεις δύσκολους αγώνες.

Την Παρασκευή παίζουμε με τον Ολυμπιακό που θεωρείται και είναι η καλύτερη ομάδα. Είναι όμως ένα διαφορετικό παιχνίδι, παίζουμε στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε πιο ελεύθερα».

O διαγώνιος του Φοίνικα Σύρου Μπόγιαν Γιορντάνοφ δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που νικήσαμε έναν δύσκολο αγώνα. Δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά βρήκαμε το ρυθμό μας. Συνεχίζουμε το δύσκολο πρόγραμμα μας και είναι σημαντικό που κερδίζουμε. Την Παρασκευή θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό. Θα είναι ένας ωραίος αγώνας με την πιο δυνατή ομάδα στην Ελλάδα».

Διαβάστηκε 291 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ