1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-01-2024 22:25

Ίλιτς: «Παρουσιαστήκαμε πολύ μακριά από το καλό εαυτό μας»

Ο προπονητής του Φοίνικα Τσέντομιρ Ίλιτς δήλωσε για την ήττα στην Κηφισιά:

 «Συγχαρητήρια στην Κηφισιά για τη νίκη, ήρθε πολύ προετοιμασμένη στο ματς, μας πίεσε σε συγκεκριμένα σημεία, συγκεκριμένους παίκτες και παίξανε ένα πάρα πολύ καλό μπολ άμυνα και ήρθε δίκαια στη νίκη. Εμείς δεν εμφανιστήκαμε καλά επιθετικά, κολλήσαμε σε κάποια σημεία, δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε τις μπάλες όποτε το αποτέλεσμα είναι λογικό.

Προσπαθήσαμε από τη μεριά μας να πιέσουμε πιο πολύ στο σέρβις για να μπορέσουμε να παίξουμε στην άμυνα και να δημιουργήσουμε κάποιες συνθήκες για ένα πολύ μικρό διάστημα αλλά όμως όχι σε ολόκληρο το παιχνίδι.Ήμασταν πάρα πολύ μακριά από τον παλιό καλό εαυτό μας και το καλό παιχνίδι που παίζουμε. Παίζουμε τώρα με την Καλαμάτα και πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη σ αυτό το ματς».

Ο διαγώνιος του Φοίνικα Άκης Ασπιώτης δήλωσε: «Η Κηφισιά έπαιξε καλύτερα από εμάς, δίκαια νίκησε με αυτό το σκορ. Εμείς κάναμε πάρα πολλά ατομικά λάθη, όποτε δεν μπορούσαμε να είμαστε κοντά στο σκορ και να κυνηγήσουμε κάποιο σετ. Έχουμε κάποιες προσθήκες μέσα στην ομάδα από παίκτες, εγώ ήμουν τραυματίας με ένα μυικό σπασμό στη μέση και δεν δουλέψαμε έτσι όπως θα έπρεπε και αυτό βγήκε μέσα στον αγώνα. Πρέπει να τ αφήσουμε όλα πίσω και να κοιτάξουμε τη συνέχεια γιατί έχουμε δύσκολα παιχνίδια και θα κυνηγήσουμε αυτό που μπορούμε να πάρουμε από κάθε αγώνα, τους βαθμούς μας».

Media

br>

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ