1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-12-2017 23:34

Κάσμαρτσικ: «Υπερήφανος για την προσπάθεια»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Μετά από την πρόκριση του Φοίνικα με το 3-2 απέναντι στην Βίκινγκ,  ο προπονητής του πειρατικού Όσκαρ Κάσμαρτσικ δήλωσε:


 «Ήταν αρκετά καλό παιχνίδι, όπου ο Φοίνικας στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη. Είχαμε από το πρώτο ματς το πλεονέκτημα και εδώ θέλαμε να τελειώνουμε με την πρόκριση όσο πιο εύκολα μπορούμε». Για το γεγονός πως μετά το 2-1 προχώρησε σε αρκετές αλλαγές είπε: «Θέλω όλοι οι παίκτες που έχω στη διάθεσή μου να είναι ετοιμοπόλεμοι. Έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία και είμαι υπερήφανος για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Οι φίλαθλοι από την πλευρά τους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ωραίο παιχνίδι με πολύ καλές φάσεις».

Ο προπονητής της TIF Viking Jon Einik Liseth είπε: «Παίξαμε κόντρα σε μία πολύ ισχυρή ομάδα η οποία είχε αποκτήσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα από το πρώτο παιχνίδι. Πιστεύω ότι ο Φοίνικας έπαιξε πολύ καλύτερα από ότι στο πρώτο ματς, όμως και εμείς από την πλευρά μας είμαστε ανεβασμένοι πάρα πολύ. Δείξαμε ότι θα μπορούσαμε να 
τα πάμε καλύτερα και μετά το 2-1 που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ μου κάναμε κάποιες αλλαγές και πήραν χρόνο συμμετοχής αρκετοί αθλητές μου».

Τέλος για το νησί της Σύρου και την φιλοξενία και των κατοίκων του νησιού είπε: « Η Σύρος πραγματικά είναι ένα πολύ όμορφο νησί, περάσαμε πολύ καλά και θέλω να πω, πως οι κάτοικοι  μας δέχθηκαν με μεγάλη χαρά. Στις 2-3 μέρες που είμαστε εδώ περάσαμε πολύ καλά και ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψω».

 

Διαβάστηκε 122 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ