1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-10-2023 22:20

Ίλιτς- Μπαρμπούνης: «Στηριχτήκαμε στη δύναμη της ομάδας» (vid)

Ο προπονητής του Φοίνικα Τσέντομιρ Ίλιτς που έγραψε και την πρώτη νίκη στο ενεργητικό του ως πρώτος προπονητής δήλωσε για το 3-1 επί του Πηγάσου στην πρεμιέρα της Volley League 2023-24:

«Πρώτα θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά στην ομάδα μου γιατί έπαιξαν πολύ καλά, παίξαμε μαχητικά με ένα άξιο αντίπαλο όπως είναι ο Πήγασος. Αν με ρωτούσαν θα έλεγα ότι θα κάναμε τα πάντα, από εκεί και πέρα δεν είναι στο χέρι μας.

Είμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι γι αυτό το ματς. Δε θέλω να το πω ως δικαιολογία αυτό αλλά ξεκινήσαμε πιο αργά σε σχέση με τις άλλες ομάδες και αυτό δεν πρέπει να παρουσιάζεται ως δικαιολογία. Οπότε εμείς είχαμε καθαρό μυαλό, κάνανε μια κοιλιά όπως είδατε στο τρίτο σετ που είναι απόλυτα λογικό. Προσπάθησα με κάποιες αλλαγές να επαναφέρω το παιχνίδι στο ρυθμό μας, χάσαμε λίγο και την τακτική μας.

Αυτό που μετράει για μένα και αυτό που κρατάω είναι ότι από αυτές τις φάσεις που πέφτουμε, επιστρέφουμε Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αυτό θα λυθεί με καλή δουλειά, με προπονηση, έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας να δουλέψουμε. Τώρα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να κοιτάξουμε το επόμενο μας παιχνίδι».

Ο ακραίος του Φοίνικα που ήταν και η μεγάλη αποκάλυψη Σπύρος Μπαρμπούνης δήλωσε

«Η αλήθεια είναι πως είχαμε αρκετές δυσκολίες στην αρχή της προετοιμασίας. Η ομάδα άργησε πολύ να φτιαχτεί αλλά κάθε μέρα ξεπερνούσαμε τα προβλήματα και στηριχτήκαμε στη δύναμη της ομάδας. Δουλεύουμε σκληρά. Πιστεύουμε όλο και περισσότερο στην ομάδα και βοηθάμε ο ένας στον άλλον μέσα στην ομάδα. Κοιτάμε ψηλά και περιμένουμε όλα τα αποτελέσματα.

Η αλήθεια είναι πως ο Ασπιώτης είναι βασικό κομμάτι για την ομάδα μας. Βασιζόμαστε σε αυτόν όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και λόγω εμπειρίας. Η ουσία είναι να μπορεί κάποιος να βγαίνει στα δύσκολα για να βοηθήσει την ομάδα. Αυτός είναι ο στόχος. Να βγαίνει κάποιος στα δύσκολα. Είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου αλλά ακόμα προσπαθούμε για το καλύτερο και συνεχίζουμε».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ